Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Vår pasteller

Vår pasteller

Våren bjuder på pasteller - på naglar, i makeupen, på kläderna och i hemmet. Man kan verkligen inte undvika pasteller, så varför inte ta dem i förväg redan nu? Det har jag i alla fall gjort.

Essie nagellack

Låt oss starta med att kolla närmare på naglarna, där jag har valt den finaste, tjejiga färgen från Essie, som heter Need a Vacation.

Den är så härligt bubble gum/ candy floss på helt rätt sätt.

Jag tycker generellt Essie lacken är lite tunna, så jag har tre lager op, för att täcka det helt. Det tar förstås lite tid, men Essie torkar så mycket snabbare än andra lack.

Vår pasteller

MAC läppstift

På läpparna har jag MAC “Men Love Mystery”, som är en super cool lila färg.

Jag har länge varit på jakt efter det helt rätta, lila läppstiftet, men det har varit svårt. När jag äntligen har hittat en färg jag gillar, har hållbarheten inte varit okej, men med denna underbara sak från MAC, tror jag problemet är löst.

Det har den helt rätta, våriga, lila färg, och hållbarheten är helt i topp.

Vår pasteller

Creme ögonskuggor

På ögonen har jag Jane Iredale Smooth Affair For Eyes i färgerna Lemon, Petal och Gold.

Petal och Gold har jag också använt som bronzer og highlighter på kinder och kindbenen.

Jane Iredale Smooth Affair For Eyes är en produkt med många användningsområden, som kan användas både till ögon och kinder. De är dessutom jättebra att använda som bas under en pudrig ögonskugga.

Jag tycker att de kan vara lite svåra att jobba med, de glider runt på ögonlocken, precis när man applicerar färgen. Men med lite tålamod, och att låta färgerna torka lite innan man går ut, så kan man faktiskt göra otroligt fina, pastellfärgade vårögon.

Vår pasteller

BB Cream och Concealer

Eftersom det är ett vårlook, så är en BB Cream ett riktigt bra alternativ till de lite tyngre foundations. Du hittar ett stort urval av BB Creams här.

En BB Cream täcker inte helt så effektivt som en foundation, så här är en concealer din bästa vän om du har mörka ringar under ögonen, är röd kring näsan eller har orenheter som ska täckas.

Jag har använt Makeup Revolution Focus & Fix Liquid Concealer i färgen light.

Den är härligt enkel att applicera, med den inbyggda applikatorn.

Vår pasteller

Både min concealer och min BB Cream blendar jag in i huden med min Beautyblender. Håll den under vatten så den blir ordentligt blöt, och krama ur det överflödiga - så har du det perfekta verktyget att applicera basen med.

Jag älskar min Beautyblender, då den ger ett mycket naturligt resultat, som är perfekt till denna look.

När det kommer till att rensa Beautyblendern, så föredrar jag att använda tvålen från Beautyblender, som kan köpas tillsammans med den originala Beautyblender här.

Vår pasteller

Eyeliner pencil till ögonbrynen

Mina ögonsbryn målar jag med theBalm Mr. Write (now) Eyeliner Pencil, som egentligen inte är till brynen, men jag tycker att färgen Bill B. Mocha/ Dark brown, har den perfekta färgen till mina bryn, så hemma hos mig är den numera min favorit till brynen.

Med detta look är jag i alla fall så redo för våren, så nu får den gärna komma.

Vår pasteller
NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...