Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

UPP TILL 25% PÅ NÄSTAN ALLT VID KÖP FÖR 169KR.* | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Zenz Therapy
Zenz Therapy
Zenz Therapy
Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Zenz Therapy

Zenz Therapy är lyxiga produkter för både hud- och hår. Med Zenz Therapy får du exklusiva ekologiska produkter som är utformade för att skydda din hud och ge den optimal vård samt göra ditt hår rent, lent och vackert med de bästa och finaste råvarorna.

Zenz Therapys filosofi är att skapa exklusivitet och samtidigt skydda och vårda.
Hårvårdsprodukterna från Zenz Therapy ger håret liv, mjukhet, glans och fyllighet. Kvaliteten är hög och ger både hårbotten och håret optimalt skydd och vård.

Hudvårdsprodukterna är två-i-ett-produkter som är hälsosamma med ekologiska oljor som jojobaolja och sesamolja och packade med mineraler ger de mjukhet, smidighet och näring till huden.

Zenz Therapy använder bara de renaste och finaste ingredienser för att skapa de bästa förutsättningarna för dig och miljön.
Zenz Therapy hudvård- och hårvårdsprodukter är ekologiska och fria från parabener och färgämnen med endast naturliga aromatiska dofter. Zenz Therapy ger frid och balans till dina sinnen.

Loading...