Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ HUDVÅRD | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Torrshampoo

Visar 89 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Varumärken
American Crew
amika:®
Batiste
Björn Axén
D:fi
E+46 Elements From Sweden
epiic hair care
Garnier
Goldwell
GOSH Copenhagen
IdHAIR
Innersense
Joico
Kérastase
KMS
L'Oreal Paris
Lernberger Stafsing
Löwengrip
MATRIX
Milk_shake
Nioxin
OSIS+
Philip B
Pudderdåserne
Redken
REF
Revlon
Roze Avenue
Sebastian
Stuhr
TIGI
TronTveit
Wella
Pris
Hårtyp
Alla hårtyper
Fint
Färgad
Normalt
Oljig
Innehåll
Ekologiskt / Naturligt
Ftalat
Glutenfri
Miljövänliga förpackningar
Parabenfritt
Parfymfri
Silikonfritt
Sulfatfritt
Utan Färgämnen
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Afrensende
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Lett hold
Mat Look
Medel Hold
Reparation / Regenerating
Shine
Volym
Storlek
Travel Size
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
amika: Blowout Buffet Kit (Limited Edition)
1.828,00 sek
1.146,00 sek
E+46 Dry Shampoo 250 ml
309,00 sek
REF.204 Dry Shampoo 75 ml
123,00 sek
TronTveit No More Yellow 200 ml
247,00 sek
222,00 sek
D:fi Dry Shampoo 300 ml
225,00 sek
107,00 sek
Wella EIMI Dry Me 180 ml
295,00 sek
262,00 sek
REF.204 Brown Dry Shampoo 220 ml
278,00 sek
247,00 sek
Sebastian Drynamic Dry Shampoo 212 ml
403,00 sek
324,00 sek
Sebastian Drynamic Dry Shampoo 75 ml
217,00 sek
169,00 sek
KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml
309,00 sek
231,00 sek

Hitta ditt torra schampo här

Torrt schampo är en snabb och effektiv produkt för att rengöra håret utan att använda vatten. Du kan använda torr schampo direkt i torrt hår och det motverkar effektivt oljigt hår vilket ger dig en fräsch och ren känsla med extra volym. Om du inte tvättar håret dagligen är torr schampo ett enkelt och bekvämt sätt att hålla håret rent och samtidigt behålla den ny tvättade känslan mellan varje tvätt.

Torr schampo är praktiskt

Torrt schampo är också mycket praktiskt att ha på språng, ett måste för alla som vill hålla håret friskt när de inte har möjlighet att duscha. Till exempel på en campingresa eller längre resor, till exempel, kan det vara en vägresa genom Europa.

Du kan hitta torr schampo i antingen pulverform eller i form av en torr schampo spray. Torrt schampo kan användas på både hår och hårbotten. Om du har mycket mörkt hår, kanske du vill applicera torr schampo på din borste eller hårbotten istället, eftersom torr schampo ofta har en vit nyans, kan det vara uppenbart om du använder det i det övre skiktet av håret.

5 tips för spray torr schampo

  • Spraja torrt schampo i torrt hår (i hårbotten och bara 5 cm från det) och på ett avstånd av 20-30 cm från sprayflaska till hårbotten. Ganska för lite än för mycket.
  • Dela håret i remsor och spray lätt med torr schampo mellan varje sektion. Fokusera på området strax ovanför öronen och längst fram i ansiktet, rakt uppe på huvudet och eventuellt. halsen eftersom det är här håret tenderar att fettas.
  • Skaka lätt eller borsta bort överflödigt torr schampo. Som med huvudet nedåt. Många glömmer detta steg och klagar över vita plågor. Du kan också enkelt torka håret med en torr handduk.
  • Använd torr schampo innan det är för sent.
  • Om du har fint hår eller missar volym i samband med installation eller liknande, är torr schampo också din vän. Torrt schampo fungerar i perfekt rent hår för att bara lyfta håret vid rötter och lägga till lite struktur och fullhet.

Torr schampo på NiceBeauty

Vårt sortiment av torr schampon erbjuder ett brett utbud av olika typer av torr schampon. Vi har både mycket billiga och några av de bästa kvaliteten anpassade till din hårtyp.

Köp ditt torra schampo online på NiceBeauty och få dina produkter snabbt levererade. Om du har några frågor om vilket torr schampo du ska välja kan du kontakta vår kundtjänst på ordre@nicehair.dk eller 32 200 200. Se vårt urval av torr schampon och läs om de produkter som passar dig. - Kom ihåg att om du köper för över 499,00 sek på NiceBeauty kommer du att få och hantera din beställning helt utan betalning. Köp ditt torra schampo här och bibehålla känslan av rent hår billigare än många andra platser.

Här kan du se en liten recension av en av produkterna från butiken, samt hur torr schampo fungerar. Videon kommer från NiceHair.dks Youtube-kanal, vilket är en bra idé att följa eftersom några riktigt bra videor dyker upp regelbundet.

Loading...