Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Goldwell
Goldwell
Goldwell
Visar 119 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hårvård
Balsambehandling
Hårbalsam
Multifunktionella produkter
Schampo
Silver Schampo / Balsam
Hår Styling Produkter
(Flytande färg / Pumpelak)
Curl Kräm / Spray
Gelé
Hairspray
Hår olja
Hårbotten Spray / Serum
Hårserum
Leave-in Cream
Leave-in Spray
Mousse (hår mousse)
Saltvatten Spray
Spraya Vax
Styling Cream
Torrschampo
Hårtyp
Alla hårtyper
Curly
Fint
Färgad
Hurt
Kraftfull
Normalt
Oljig
Ringlad
Torr
Hårfärg
Powercolor
Produktfunktioner
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Håravfall
Hårbottenproblem
Irritation/Klåda
Kylning
Lett hold
Lugnande
Mat Look
Medel Hold
Mot mjäll
Reparation / Regenerating
Shine
Stronghold
Textur
Utjämning
UV-skydd
Volym
Innehåll
Parfymfri
Silikonfritt
Vegan Friendly
Storlek
Travel Size
Hårvax
Klistra Vax
Kön
Kvinnor
Till Män
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Goldwell Creative Texturizer Roughman 100 ml
Rek. Pris 278,00 kr
246,00 kr
382,00 kr

Goldwell

I Sverige är Goldwell ett av de ledande varumärkena inom hårvård. De är en del av den japanska koncernen KAO, som etablerat sig som en fullserviceleverantör i Sverige. De arbetar med produkter och frisörinredningar, vilket gör dem unika på frisörmarknaden.

Goldwells historia börjar 1948 med den tyska då 27-åriga Hans Erich Dotter, som hade en idé om en produkt som gör att frisyren håller samma form och skick som när den precis formats, under en lång tidsperiod. Det stora genombrottet kom under 1950-talet då hårsprayet Sprühgold i den rosa burken lanserades. Det var en tid då frisyrerna var avancerade och svåra att göra hemma. Många var tvungna att gå till frisören och betala dyrt för att få till sin frisyr, och då få tillgång till Sprühgold. Efterfrågan på detta magiska hårspray, som fick frisyren att hålla, blev enormt. Goldwell fick sitt internationella genombrott först 1976, då de lanserade världens första skumpermanent som blev en stor framgång för företaget, samtidigt som det skakade om hårvårdsmarknaden rejält.

Goldwell började expandera på den internationella marknaden, och etablerade flera stora bolag i bland annat Europa, USA, Sydafrika och Australien. Goldwell har ett utbildningscenter i Tyskland, ett nätverk som gör att de kan arbeta närmare sina frisörer. På detta sätt håller Goldwell sig hela tiden uppdaterade på lokala trender, och behov hos både frisörer och kunder. De är ett varumärke att räkna med och har produkter man kan lita på.

Goldwell säljs vanligtvis exklusivt i frisörsalonger men även NiceBeauty.se är en officiell återförsäljare av deras produkter.
Goldwell har produkter som passar alla hårtyper i alla situationer. De har kompletta serier som alla bygger på innovativ teknologi och samarbete med världens bästa frisörer, för att skapa de mest kvalitativa produkterna på marknaden. De har ett sortiment som sträcker sig från produkter som verkar för att få silkeslent hår, bevara och beskydda färgat hår till produkter för att styla, skapa volym och skydda mot solen - som oftast är hårets fiende nummer ett.

Vi på NiceBeauty.se är glada över att kunna presentera deras produkter för att du ska kunna uppleva den äkta Goldwell-känslan. Vi har alltid låga priser och specialerbjudanden med upp till 50% rabatt.

Loading...