Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Paul Mitchell
Paul Mitchell
Visar 0 produkter

Paul Mitchell

Det började med två vänner som kände att de gjort sitt på Redken Laboratories och lämnade de för att satsa på sitt eget företag. Grundarna heter Paul Mitchell och John DeJoria och John Paul Mitchell Systems startade under 1980-talet i stjärnglansens centra Beverly Hills i Los Angeles.
Med endast 700 dollar att göra sina drömmar och visioner en verklighet började det minst sagt oglamouröst. Men det tog inte lång tid förrän revolutionen var igång och framgången ett faktum.

De första produkterna som skapades var de tre numera klassiska produkterna Shampoo One®, Shampoo Two® och The Conditioner™. Denna hårvårdsserie, The Originals, designades i vita förpackningar med svart text inte bara för att det var snyggt utan mest för att de inte hade råd att trycka förpackningar med färg. Dessa tre produkter är inte bara deras tre första utan deras tre mest klassiska som också fortfarande finns i sortimentet mer än 20 år senare. Sortimentet har också utökat från att omfatta tre produkter till uppemot 100 där varje produkt är favoriter som har vunnit ett flertal stora priser.

Paul Mitchell hårvårdsserier

Awapuhi Wild Ginger

Awapuhi Ginger är en växt som växer på Hawaii. Den har sedan urminnes tider använts för att vårda både hud och hår då den har mjukgörande, lenande och fuktgivande egenskaper

Blonde

Blont hår behöver särskild vård för att den fina blonda färgen ska behållas. Denna serie är designad för att skapa balans och ge glans till blont hår. Håret får ett ordentligt lyft så att det känns livfullt och välvårdat.

Clarifying

Denna serie rengör både hår och hårbotten på djupet för att ta bort smuts, stylingrester och orenheter som kan orsaka skador. Med denna serie behandlas håret för att bli rent, fint och skadefritt.

Color Care

Den färgbevarande serien Color Care innehåller UV-skydd som ser till att håret inte bleks av solens farligaste strålar. Produkterna innehåller solrosextrakt som hjälper till att låsa in hårfärgen och göra att den håller längre.

Curls

Lockigt hår behöver speciellt vård för att lockarna ska behållas fria från friss, fina och lockiga. Denna serie är utvecklad för att lockar, både naturliga och permanentade ska få mer definition och glans. Produkterna innehåller ingredienser som motverkar friss, som annars är lockigt hårs fiende nummer ett, och som motverkar att lockarna tappar formen.

Express Style

Denna styling-serie har unika produkter som avvisar extern fukt från håret och därmed gör att håret torkar snabbare när det är blött. Detta gör stylingen enklare för dig och framförallt snabbare.

Extra Body

Serien som skapar volym ända från hårrötterna och ut i hårtopparna. Dessa volymprodukter passar de med fint hår, vilket är vanligt för Skandinaver att behöva lite extra fyllnad och glans.

Firm Style

Denna hållbaara serie har produkter som ger stark och varaktig hållbarhet för de som vill ha extrema frisyrer. Starka, hållbara och stora frisyrer blir enkelt med dessa produkter och de håller hela dagen och långt in på småtimmarna.

Flexible Style

Flexibel styling behövs för de som vill ha volym och som önskar en mellanstadga som också håller. Denna styling-serie är för de som vill styla håret men som vill ha naturligt fall och ett naturligt utseende.

John Paul Pet

Vårda din hund eller katt med kvalitetsprodukter från John Paul Pet. Din hårige väns päls behöver rengöras med rena och naturliga produkter och med denna serie får denne en riktig lyxbehandling.

Kids

Dessa produkter är anpassade för barn och innehåller inga konstiga ingredienser och ger barnet fint, lättkammat hår på ett skonsamt sätt.

Mitch for Men

Denna manliga styling-serie innehåller alla typer av hårprodukter - vax, gel, paste, spray, schampo, you name it. De vårande produkterna rengör håret och gör det väldoftande. De passar alla hårtyper oavsett längd och tillstånd.

Moisture

Intensiv återfuktning med denna vårdande serie. Den går djupt in för att behandla torrt hår. Produkterna balanserar håret och hårbotten och gör håret fint, slätt och glansigt.

Original

De som startade hela Paul Mitchell var The Originals. Schampon och balsam för alla hårtyper hittar du i denna hårvårdsserie som inte bara var den första utan också en av de mest älskade och favoriserade serierna i sortimentet.

Smoothing

Produkter med ingredienser som gör håret plattare, rakare, finare och mjukare finns i denna serie. Den passar alla hårtyper men särskilt de med lätt självfall som vill ha rakare hår.

Soft Style

Få ett naturligt resultat med produkter ur denna mjuka serie. De ger en polerad yta med fint resultat. Formulan i varje produkt ger en lätt stadga och en styling som ser nästintill helt naturlig ut.

Strength

Stärk försvagat och skadat hår med dessa stärkande produkter. Håret får en rejäl boost som ger otrolig lyster och glans. Denna serie förstärker håret, håller friss borta och gör håret lättare att hantera och styla.

Sun

Serien för den som är ute mycket i solen på sommaren eller spenderar mycket tid i soliga miljöer. Produkterna i denna serie innehåller UV-skydd som förhindrar slitet och försvagat hår som orsakats av solens strålar.

Take Home Kits

Paul Mitchell har massor av olika små kit och set som är perfekta presenter. Det finns flera produkter i de olika serierna så att du kan hitta en fin gåva till någon du tycker om - eller välj den du själv tycker bäst om för att skämma bort dig själv med något fint och väldoftande.

Tea Tree

Serien innehåller i sig tre serier; Citron, Lavendel eller Special. De har alla olika dofter men bidrar alla med att vårda dig och öka ditt välmående och boosta din hälsa.

Icke djurtestade och värnar om miljön

Deras sociala ansvar som företag är ingenting som de tar lätt på. CSR är en av de viktigaste byggstenar i Paul Mitchells ledning. De engagerar sig på olika sätt för att värna om naturen och miljön, stoppa djurtester och ge tillbaka till tredje världen genom att bland annat bidra med näringsrik mat till föräldralösa barn i Afrika.

Testar inte sina produkter på djur

De var inte bara revolutionerande med sina produkter utan också med att värdesätta sitt sociala ansvar. Paul Mitchell blev det första professionella skönhetsföretaget som inte genomför eller godkänner djurtester på deras produkter. Ett engagemang som håller i sig än idag och som de även fått priset Humanitarian Award för år 1990 av People Magazine.

Värnar om natur och miljö

John Paul Mitchell Systems har din egen Awapuhi Farm där de gror all awapuhi på ett grönt och hållbart sätt. På den egna, solcellsdrivna farmen odlas all awapuhi som används i deras produkter. Den odlas på ett naturligt och grönt sätt och skördas när den är helt perfekt.

De har också samarbete tillsammans med miljöorganisationer som gör att de kan producera och använda ingrediensen tea tree på ett grönt sätt.

Paul Mitchell har också gjort kampanjer för att visa att små förändringar kan göra stora skillnader, man kan skapa ringar på vattnet bara genom att ändra sitt beteende lite grann. Att använda Paul Mitchell-produkter är ett steg mot en bättre och mer hållbar värld.

Officiella återförsäljare

NiceBeauty.com är glada över att kunna erbjuda dig äkta Paul Mitchell-produkter. De är ett vanligt förekommande märke hos alla frisörsalonger runtom i världen och därför är de också ett vanligt märke som förfalskas. Vi är officiella återförsäljare i Danmark som garanterar att de produkter vi skickar är äkta vara. Här hittar du erbjudanden och rabatter som nästan alla har råd med. Kvalitetsprodukter behöver inte kosta en förmögenhet utan riktigt bra hårvård ska vara tillgängligt för alla och här hittar du ett riktigt bra sortiment av hårvård som passar alla hårtyper!

Loading...