Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Yuaia Haircare
Yuaia Haircare
Yuaia Haircare
Visar 36 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Färg
Blå
Nude (Beige)
Rosa (rosa)
Hår Styling Produkter
Curl Kräm / Spray
Hår olja
Hårbotten Spray / Serum
Hårserum
Saltvatten Spray
Styling Cream
Hårborstar och kamar
Detangling borste
Kam
Plate Brush
Kosttillskott
Kosttillskott
Accessoarer
Andra tillbehör
Hårvård
Balsambehandling
Hårbalsam
Schampo
Hårtyp
Alla hårtyper
Curly
Fint
Hurt
Kraftfull
Normalt
Innehåll
Alkoholfritt
Glutenfri
Miljövänliga förpackningar
Parabenfritt
Parfymfri
Silikonfritt
Sulfatfritt
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Håravfall
Mat Look
Mot mjäll
Reparation / Regenerating
Shine
UV-skydd
Volym
Kön
För vuxna
Kvinnor
Teens
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Yuaia Haircare Grow and Glow Shampoo + Conditioner
465,00 kr
505,00 kr
Yuaia Haircare Grow and Glow Set
760,00 kr
785,00 kr
Yuaia Haircare Rehab Set
729,00 kr
757,00 kr
Yuaia Hair Vitamins 60 Pieces
Rek. Pris 351,00 kr
310,00 kr

Yuaia Haircare

Yummi Haircare Vitamin för hår -Vegan och effektiva hårvitaminer.

Yummi Haircare Hair Vitamins är ett kosttillskott baserat på en unik formel av goda näringsämnen som ökar tillväxten av hårceller och stärker varje hårstrå inifrån. Yummi Haircare Hair Vitamins är ett erbjudande av ett högkvalitativt tillskott som bygger på en mängd kunskap och erfarenhet inom hudvård och kosmetika .... fylld med kraftfulla och noggrant utvalda näringsämnen.

HÅR:

Visste du att vi i genomsnitt har cirka 100 000 hårsäckar på våra huvuden. Liksom alla levande saker har varje hårsträng en livscykel som består av olika stadier. Det finns en tillväxtfas som vanligtvis varar mellan 3-7 år, med 90% av håret fastnat i hårsäckarna. Här växer håret cirka 0,3 mm om dagen. Sedan kommer regressionsfasen, där cirka 3% av håret slutar växa i cirka 2-3 veckor eftersom de givna cellerna dör. Därefter är det avvisnings- och vilofasen, som varar cirka 3 månader. Vi fångar när vi tvättar och borstar håret eftersom håret lossnar från hårsäckarna. Dessa hårsäckar måste nu vila, så att håret omedelbart inte börjar komma ut från de avvisande hårsäckarna förrän efter 3 månader. Men forskare har funnit att det är möjligt att väcka hårsäckarna i förväg om du ... - äter hälsosamt, - får rätt vitaminer och mineraler, - använd scrub och massage i hårbotten, - kontroller hormonbalansen, - använd lämpliga hårprodukter och Hårstylingstekniker - få olika professionella terapiformer, etc.

Vitaminförstärkning och mineraltillskott: Yummi Haircare kan ge ditt hår ett ordentligt skott av viktiga vitaminer som gynnar ditt hår från insidan och ut. Yummi Haircare bidrar med extremt goda och kalorifattiga vitaminer, bland andra ...

  • Biotin är ett av de viktigaste vitaminerna för hår, hud och naglar. Studier dokumenterar att biotin i vitaminbrist resulterar i brist på hårväxt och oönskad håravfall. Därför innehåller Yummi-gummihårvitaminer 5 000 mcg biotin per daglig dos, så kroppen har de bästa näringsförhållandena för att göra starkt och friskt hår.

  • A-vitamin är viktigt för tillväxt, blodcirkulation och förnyelse av syre runt kroppen. Eftersom hår är en av kroppens snabbast växande vävnader är A-vitamin därför oerhört viktigt. Det bidrar till en frisk hårbotten med god blodcirkulation och syreupptag som gör att kroppen kan absorbera de viktiga näringsämnen och kosttillskott vi får.

  • Vitamin B5, som många andra B-vitaminer, är mycket viktigt för håret. Vitamin B5 spelar en viktig roll för att producera nödvändiga hormoner för vävnad och celltillväxt. Därför, vid hormonella fluktuationer / dysfunktioner, är det viktigt att ta vitamin B5 för att minska hårväxt och oönskad håravfall.

  • Vitamin B9 som också kallas folsyra är ett oumbärligt biologiskt stöd vitamin som hjälper andra viktiga näringsämnen så att kroppens metaboliska processer fungerar smidigt. Vitamin B9 är viktigt för bildandet av nukleotider som bidrar till bildning av DNA och RNA och forskning visar att brist på detta vitamin orsakar håravfall. Dessutom kan brist på folsyra orsaka obalanser i hårbotten och hårsäckarna.

  • Vitamin B6 är viktigt för kroppens energiproduktion. B6 är en aktiv antioxidant som stärker immunförsvaret och är cellskyddande. Dessutom hjälper den kroppen med protein- och glykogenmetabolism, som är kroppens viktigaste energikälla när det gäller hårväxt.

  • C-vitamin är en kraftfull antioxidant som bekämpar håravfall, skyddar mot yttre påverkan och hjälper till att bevara hårets naturliga färg. Dessutom är en av de största fördelarna med C-vitamin att det hjälper kroppen att producera kollagen. Kollagen är ett mycket viktigt protein för hår och hud, vilket också är viktigt för kroppens immunsystem, som bara är ett plus.

  • D-vitamin är ett av de vitaminer som vi har svårast att få i tillräckligt med mängder. D-vitamin går in och skapar nya folliklar - de små porerna i hårbotten där nytt hår växer. Därför kan brist på vitamin D innebära minskad vårtillväxt och oönskat håravfall.

Yummi Rubber innehåller dessutom viktiga mineraler som ...

  • Zink gynnar underhållet av hår, hud och naglar. Dessutom hjälper zink att hålla hormonella nivåer stabila eftersom det hjälper till i kroppens energiproduktion och proteinsyntes.

  • Jod är en viktig faktor för friskt hår. Jod innehåller kraftfulla anti-parasitiska, antivirala och antibakteriella egenskaper som hjälper och stärker din hårbotten samt bekämpar hårbotteninfektioner som förhindrar hårväxt. Dessutom stimulerar det också sköldkörteln, vilket hjälper till att öka hårtillväxten.

Tugga 2 hårvitaminer ordentligt varje dag under en måltid och upplev stora förbättringar av hårets kvalitet och hälsa. Yummi Haircare kan också användas säkert av veganer och allergikare, eftersom vitaminerna är tillverkade av naturliga ingredienser och socker från bär, liksom gluten, laktos, gelatin och animaliska ingredienser. Den enda nackdelen med Yummi Rubber är att de SMAKT MER!

Loading...