Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Historien om NiceBeauty.se

Det startade i en källare...

År 2008 studerade Tonny Nielsen Bruun på ett universitet i Danmark. Som vi alla känner till räcker inte studentkassan särskilt långt så för att tjäna lite extra pengar vid sidan av studierna började Tonny sälja hårvårdsprodukter på nätet.

Produkterna som såldes kom från hans dåvarande frus frisörsalong. Försäljningen gick så bra, så fort att han förstod att det låg en enorm efterfrågan av professionella hårvårdsprodukter online och att marknaden för detta låg i princip orörd. På grund av att de säljs online kan priserna pressas mer än vad de görs hos frisören vilket gör produkterna mycket eftertraktade.

De första beställningarna kom uteslutande från marknadsplatser på nätet och verksamheten växte. Ett år senare, år 2009 köpte Tonny webbshopen Girl-Shop.dk och bestämde sig för att döpa om den till NiceHair.dk och primärt sälja hårvårdsprodukter från frisörer.

 • Första året skickades ca. 5 000 beställningar ut
 • Produktlagret var i Tonnys källare

Det första kontoret och de första anställda

År 2010 flyttade den växande verksamheten från källaren till det första kontoret och den första riktiga lagerlokalen. Det var i dessa lokaler som historien för vad som kommer att bli NiceHair.dk började och det är här de första medarbetarna anställs. Kontoret låg på Tømrervej i Esbjerg och redan bland de första medarbetarna hittades Lasse Andersen och Simon Elkjær som senare kom att bli partners i företaget.

I slutet av 2010 hade NiceHair.dk ökat sin försäljning till 5 000 beställningar i månaden.

 • Starta en ny webbshop
 • Från 1 till 5 medarbetare
 • Nya lokaler på ca 250kvm

Explosiv tillväxt och fler nya medarbetare

Det dröjde inte länge innan lokalerna på Tømrervej blev för små och inte längre rymde all försäljning som NiceHair.dk gjorde. En nödvändig flytt blev ett faktum och vi hamnade då på Lillebæltsvej i Esbjerg vars lokaler hade stor potential. Det verkade omöjligt att växa ur de nu 600kvm stora lokalerna, men under 2012 upptäckte vi att ytterligare utrymme behövdes och vi hyrde då lokalerna mittemot och fick en total yta på 1100kvm.

Det var under denna period som vi lanserade nya webbshopssystem och arbetet med att skapa en så bra köpupplevelse som möjligt startade. Samtidigt blev lagerhanteringen mer systematisk och behov av fler anställda växte.

I maj 2013 blev NiceHair.dk nominerade till Föreningen för Dansk Internethandel (FDIH) utmärkelse "Kundernas Favorit". Till stor förvåning och naturligtvis stor glädje vann NiceHair.dk

 • Nytt webbshopssystem lanseras
 • Vi växer till 40 medarbetare
 • Alla produkter och uppgifter sätts i det nya systemet

Optimering och expansion till utlandet

I slutet av 2013 var även de stora lokalerna på Lillbæltsvej för små för både lager och kontor då vi bara fortsatte att växa. Det var dags att tänka om kring kontorslokaler och bl.a. orderhantering då det blivit svårt att hänga med i den fart nya ordrar kom in. En till flytt blev återigen ett faktum. I och med den stora flytten infördes ett nytt lagersystem som underlättade för både kunder och lagerarbetare då det blev snabbare och enklare att behandla ordrar.

Under vintern 2013, mitt i flyttstöket kom en ny överraskning som gav oss mycket stolthet och glädje - grundaren Tonny Nielsen Bruun blev nominerad till årets unga verksamhetsledare. Ett par veckor senare kom beskedet vid en fin cermoni att Tonny vunnit priset och vi fick ännu en prestigefylld utmärkelse till vår växande samling.

Expansionen internationellt låg för dörren och arbetet med NiceBeauty.se startades och de första ordrarna skickas ut till grannländerna redan i slutet av 2013. Det nya lagersystemet är på plats och NiceBeauty.se är redo att skicka ordrar till hela Europa.

 • Nytt lagersystem introduceras
 • NiceBeauty.se är redo att skicka till hela Europa
 • Tonny Nielsen Bruun mottar priset för Årets Unga Företagsledare 2013

En stor familj

I dag har NiceBeauty.se 150 stycken heltids- och deltidsanställda och vi skickar ca. 50 000-60 000 ordrar i månaden till hela Europa. Har du frågor eller undrar över något är du alltid välkommen att kontakta NiceBeauty.se via mail kontakt@nicebeauty.se eller att ringa på (+46) 8 124 102 30.

Loading...