Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA MINST 25% PÅ ALLT FÖR NAGLAR OCH HANDAR | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Boosta håret med Joico produkter

Boosta håret med Joico produkter

Jag har länge haft problem med min hårbotten, och har provat en massa olika oljor osv.

Jag berättade för min frisör om mitt problem, och frågade om han hade ett förslag. Han föreslog Joico Daily Care Balancing Shampoo och Balsam, som går in och kickar igång hårbotten, då den är gjord speciellt till torrt och tråkigt hår och innehåller sesam- och jojoba olja, vilket går in och ger håret den naturliga fukten och dagliga vården, som det behöver.

Boosta håret med Joico produkter

Jag har använt dem ett par gånger nu, och den klåda jag hade i min hårbotten, är helt borta nu, vilket är helt fantastiskt.

Boosta håret med Joico produkter

Jag kan tydligt märka skillnad på min hårbotten, om jag inte har använt den ett tag, så den gör absolut något och lämnar håret underbart mjukt. Man kan också använda det även om det inte är hårbotten man har problem med, då den ger håret en riktig boost och tillför en massa naturliga oljor.

Boosta håret med Joico produkter

Det första man såklart gör, är att använda schampot. Jag skummar den ordentligt och låter den sitta lite i håret, innan jag sköljer ur den, så den verkligen får arbeta i håret. När jag sköljer ur det, masserar jag ordentligt in den i hårbotten, och sköljer sen ur det ur håret.

Boosta håret med Joico produkter

Därefter använder jag balsamet, som jag applicerar i topparna på håret. Därefter sköljer jag håret, dock inte helt så noga som med schampot, då balsamet gärna får sitta lite i håret.

Jag kan verkligen se skillnad på mitt hår när jag använt produkterna, speciellt om man tittar på glans, och mitt hår ser mer levande och friskt ut.

Härunder kan ni se det efter hårfönen har varit i farten, och såklart lite lockar med plattången.

Här hittar ni andra produkter från Joico.

Boosta håret med Joico produkter
NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...