Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Filorga
Filorga
Filorga
Visar 61 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Färg
Mattan (Flattening)
Pärlemor
Rosa (rosa)
Ansiktsvård
Day Cream
Hud Lotion / Toner
Läppvård
Mask
Multifunktionella produkter
Nattkräm
Scrub / Peeling
Serum
Tinted Day Cream
Väsen
Ögonkräm
Solskyddsprodukter
Efter Sun
Sololja
Solskydd Ansikte
Solskydd kropp
Ansiktsmakeup
BB / CC Cream
Stryknings
Tinted Day Cream
Hårvård
Multifunktionella produkter
Cleanser
Cleansing Foam
Cleansing Gel
Make-up remover
Micellära vatten
Hud typ
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Fet hud
Kombinerat Skin
Mogen hud
Normal
Oren Hud
Pigmenterad hud
Torr hud
Innehåll
Parfymfri
SPF 16-30
SPF 31-50
Produktfunktioner
Anti-Age
Energizing
Firming
Fukt
Glow
Irritation/Klåda
Kylning
Lugnande
Lätt täckning
Mattan (Flattening)
Mörka cirklar
Pigmentförändringar
Pore minimering
Regenerating
Reparation / Regenerating
Reparationer hud
Rodnad
Rynkor / tunna linjer
UV-skydd
Vätska
Storlek
Travel Size
XL-Storlek
Kön
Kvinnor
Till Män
Unisex
Kits
Gåvoaskar
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Filorga Time-Filler 5XP Cream 50 ml
Rek. Pris 900,00 kr
644,00 kr
1.000,00 kr
Filorga Time-Filler Shot 5 XP 15 ml
Rek. Pris 825,00 kr
825,00 kr
1.280,00 kr
Filorga Time-Filler 5 XP Cream-Gel 50 ml
Rek. Pris 900,00 kr
644,00 kr
1.000,00 kr
Filorga C-Recover 3x10 ml
619,00 kr
840,00 kr
Filorga Lift-Mask
174,00 kr
Filorga NCEF-Reverse Cream 50 ml
847,00 kr
1.203,00 kr
Filorga Age-Purify Fluid 50 ml
604,00 kr
931,00 kr
Filorga Oxygen-Glow Eyes 15 ml
280,00 kr
446,00 kr
Filorga Oxygen-Glow Mask 75 ml
319,00 kr
492,00 kr

Filorga

Filorga ... Anti-age-produkter.

Rynkor uppstår eftersom den biologiska produktionen och halten av bland annat kollagen långsamt minskar med åldern. Filorga är ett franskt kosmetikamärke som specialiserat sig på att utveckla mycket effektiva produkter som minskar åldringsprocessen ... helt utan kirurgi .

Ungdomskälla:

I mer än 35 år har Filorga arbetat med att utveckla speciallösningar som kan bekämpa och motverka åldrande av huden. Filorga är ett av världens ledande märken inom anti-aging hudvårdsprodukter. Produkterna, som säljs i över 60 länder, skapades av den franska läkaren, Michel Tordjman Filorgas, som var cellbiolog specialiserad på estetisk medicin. Filorgas hade en tydlig passion för hudens cellförnyelse. Filorgas produkter är bland världens ledande. De har utvecklats genom ett samarbete mellan idémannen och en forskargrupp bestående av läkare, biologer, farmaceuter och kosmetologer. Filorga investerar mycket pengar i sina forskningslaboratorier för att skapa de bästa förutsättningarna för att utveckla och tillverka produkter som är skräddarsydda för att bekämpa hudens åldrande. Produkterna är utvecklade för både medicinskt bruk, Filorga Professional, och för de enklare hembehandlingarna med Filorga Cosmetic.

Konceptet:

Filorga strävar efter att erbjuda ett heltäckande koncept med anti-aging behandlingar i form av kemisk peeling, NCEF, fillers och perfusion. Enligt Filorga finns det inga snabbkorrigeringar. Det är viktigt att göra en långsiktig plan för behandling av rynkor, fina linjer och åldrande av huden i allmänhet. Genom att utarbeta en långsiktig plan blir det möjligt att uppnå bestående resultat i form av en mer strålande och fast hud.

Planen:

I en klassisk behandlingsplan med Filorga -produkter finns, som tidigare nämnts, hudperfusion, kemisk peeling, NCEF -vitamincocktail och fyllmedel ...

  • Hudperfusion är vårdprodukter för före, under och efter behandlingarna. Filorgas hudvårdsprodukter är utvecklade för olika hudtyper och hudförhållanden. Dess användning ger huden nödvändig vård och näring, vilket ökar fördelarna med behandlingarna.

  • Kemisk peeling ... djuprengöring och peeling, där döda hudceller avlägsnas och tilltäppta porer öppnas. Huden blir mer mottaglig för de fördelaktiga och effektiva ingredienserna. Peeling bör anpassas efter din hudtyp så att din hud inte skadas mer än den gynnar.

  • NCEF -vitamincocktail. En boost av mer än 50 aktiva ingredienser i form av antioxidanter, vitaminer, mineraler, koenzymer, aminosyror, nukleinsyror och hyaluronsyra. Denna berikande mesoterapi tillför huden näring och fukt, så att de fina linjerna slätas ut och huden får mer lyster.

  • Filorgas -fyllmedel som hjälper till att göra huden ungdomlig, eftersom fina linjer och rynkor fylls i. Fyllmedlen kan också användas för läpparna. Hyaluronsyra spelar en viktig roll i dessa fantastiska produkter. Hyaluronsyra i krämer och serum ger snabbt synliga resultat, eftersom syran kan tränga in i de nedre hudlagren, Dermis, där kollagen bildas. Huden får intensiv näring och cellernas regenereringsprocess stärks, vilket föryngrar och fyller huden, samt ökar dess elasticitet.

NCEF och NH: På Nicehair.dk hittar du alla Filorga-produkter du kan behöva för din personliga behandling mot åldrande. Vi har valt att leda dessa produkter när Filorga strävar efter att leverera optimerade och kliniskt bevisade effektiviteter genom sina ingrediensförpackade produkter som ger ökat välbefinnande och föryngring .... och det är EXAKT vad de gör. Nicehair.dk strävar efter att, precis som Filorga, leverera de läckraste produkterna till bästa pris och med högsta servicenivå. Hitta Filorga och andra hudvårdsprodukter på länkarna nedan.

[Hudvård] (https://nicebeauty.se/hudvard.html)

Filorga - Bättre skönhet är en konst.

Loading...