Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Color Hair-Spray

Visar 0 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Color Hair-Spray är genialt till den snabba och tillfälliga förändringen.

Ska du ut på stan och behöver något uppfriskande till frisyren? Kanske highlights, en helfärg, glitter effekt m.m., så prova med någon av de många färgvalen, som Color Hair-Spray erbjuder. Dessa sprayer täcker superbra, då de har ett högt innehåll av färgpigment. Samtidigt är färgerna ganska lätta att tvätta ur igen - dock vill NiceBeauty poängtera, att färgen kan sätta sig bättre i ljust, skadat och poröst hår.

Vill du exempelvis göra highlights, får du bästa resultat genom att ta önskad mängd hårslinga, och lägga papper eller tyg under, och därefter spraya med rekommenderad avstånd. Ta inte bort pappret förrän färgen torkad, så minskar du risken för att färgen smittar av sig på hud eller kläder. Det är alltid en bra idé att använda handskar, när du jobbar med hårfärg.

Färga ditt hår med Color Hair-Spray

Med helfärg är det smart att dela upp håret i sektioner, och eventuellt dra hårslingorna en åt gången igenom en plastpåse med ett klippt hål i. När du har sprayat en hårslinga och den har torkat, så drar du igenom en ny, och så vidare. På detta sätt undgår du allt för mycket färg i hårbotten, och du får en mer jämn, genomfärgad look. Samma metod är jättebra till att göra olika färger i håret.
Om du har kort, väldigt tätt hår eller stramt tillbaka friserat, är det faktiskt möjligt att pynta håret med olika former, som stjärnor, hjärtan, blixtar osv. Tag ett stycke papp och klipp den önsade formen i mitten, och lägg det därefter där du vill ha mönstret i håret, och spraya loss! Speciellt unga killar brukar gilla detta till skolfesten.
Kanske ska ditt barn till Halloween fest, och ni tycker att det kunde vara kul att fullända utklädningen med Color Hair-spray. NiceBeauty.se har i princip en färg till varje look!
Om du behöver inspiration, så kika gärna på olika Youtube.

Loading...