Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA MINST 25% PÅ ALL ANSIKTSVÅRD | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Curly Girl

Visar 112 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Varumärken
American Crew
amika:®
As I Am
Björn Axén
Cantu
Cutrin
D:fi
Fudge
Garnier
GHD
Goldwell
IdHAIR
Innersense
John Masters Organics
Joico
Kérastase
KMS
L'Oreal Professionnel
MATRIX
Meraki
Milk_shake
Olaplex
Paul Mitchell
Philip B
Pudderdåserne
Purely Professional
Redken
Sebastian
TIGI
TronTveit
Urtekram
weDo/
Wella
Yummi Haircare
Pris
Färg
Silver
Ansiktsvård
Multifunktionella produkter
Olja
Hår Styling Produkter
(Flytande färg / Pumpelak)
Curl Kräm / Spray
Gelé
Glans Spray / Kräm
Hairspray
Hår olja
Hårbotten Spray / Serum
Hårpudder
Leave-in Cream
Leave-in Spray
Mousse (hår mousse)
Saltvatten Spray
Styling Cream
Torrschampo
Hårvax
Pomada Wax
Ansiktsmakeup
Primer
Accessoarer
Extensions
Hårvård
Balsambehandling
Hårbalsam
Multifunktionella produkter
Schampo
Silver Schampo / Balsam
Hud typ
Alla hudtyper
Hårtyp
Alla hårtyper
Curly
Fint
Färgad
Hurt
Kraftfull
Normalt
Oljig
Ringlad
Torr
Innehåll
Alkoholfritt
Ekologiskt / Naturligt
Ftalat
Glutenfri
Miljövänliga förpackningar
Oil Free
Parabenfritt
Parfymfri
Silikonfritt
Sulfatfritt
Utan Färgämnen
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Afrensende
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Håravfall
Kylning
Lett hold
Lugnande
Mat Look
Medel Hold
Mot Irritation
Reparation / Regenerating
Shine
Silver
Stronghold
Utjämning
Volym
Storlek
Travel Size
XL-Storlek
Kön
För barn
Kvinnor
Till Män
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Wella EIMI Pearl Styler 100 ml
282,00 sek
147,00 sek
As I Am Dry & Itchy Conditioner 356 ml
177,00 sek
162,00 sek
As I Am Coconut CoWash 476 ml
147,00 sek
132,00 sek
As I Am Cleansing Pudding 237 ml
147,00 sek
132,00 sek
Fudge Salt Spray 150 ml
310,00 sek
236,00 sek
Meraki Conditioner Silky Mist 490 ml
245,00 sek
221,00 sek
Wella EIMI Boost Bounce 300 ml
282,00 sek
266,00 sek
Redken Brews Wax Pomade 100 ml
294,00 sek
200,00 sek
Sebastian Twisted Conditioner 250 ml
356,00 sek
325,00 sek
KMS AddVolume Liquid Dust 50 ml
295,00 sek
192,00 sek
D:fi Beach Spray 150 ml
215,00 sek
103,00 sek
Wella EIMI Root Shoot 200 ml
282,00 sek
251,00 sek
Wella EIMI Sugar Lift 150 ml
282,00 sek
251,00 sek
Wella EIMI Flowing Form 100 ml
282,00 sek
251,00 sek
Wella EIMI Extra Volume 300 ml
282,00 sek
251,00 sek
KMS AddVolume Root and Body Lift 200 ml
295,00 sek
266,00 sek
Sebastian Volupt Spray 150 ml
386,00 sek
280,00 sek
Sebastian Gel Forte Strong Hold 200 ml
386,00 sek
266,00 sek

Curly Girl ... Tester och metoder för friskare hår och bättre lockar.

  Curly Girl är en term som täcker hårtest, produktval och behandlingsmetoder som ger dina lockar helt ovanligt liv.  

The Curly Girl Queen:

Engelska Lorraine Massey är skaparen av Curly Girl-metoden. Under sina många år som frisör och salongägare har hon upplevt den stora negativa påverkan, bland annat har sulfat- och silikoninnehållande produkter på hårets hälsa och särskilt utseendet på lockar. Hon jämför sitt hår med ull, päls och fjädrar ... förstått i att håret bör försiktigt klädas och tvättas för att inte förstöra dess fukt och struktur ... precis som när vi tar hand om våra fantastiska ullstickade eller sidenblusar. När du applicerar sulfat på håret blir det uttorkat, krusigt och krusigt. Och när du använder silikoninnehållande produkter samtidigt, beläggar du hårstränna så att de väger och inte kan andas. Många bon och värmebehandlingar håret under styling, vilket innebär att lockarna inte kommer till sin rätt. Håret puffar i en blandning av steg och fall som får många lockigt hår att hata sina lockar och vissa till och med fortsätter i årtionden utan att inse att de faktiskt har de finaste lockarna. Lorraine Masseys Curly Girl-metod garanterar att ditt hår blir friskare och att dina lockar tas till oöverträffade höjder. Metoden kan naturligtvis också användas av människor utan lockar och som helt enkelt vill ha hälsosammare hår. Lorraine har skrivit flera böcker om hantering av lockigt hår. Curly Girl-metoden har nästan fått kultstatus på Internet, och flera Curly Girl-grupper har inrättats för att ge inspiration och vägledning för dina lockar. Det säger bara något som Lorraine Massey måste ha fläckat med sina skäl och erfarenheter, eftersom metoden kan bli så populär. Metoden Curly Girl är en kombination av ...

 • vissa råd om tvätt och vård,
 • avsiktligt urval och avmarkering av produkter,
 • viktiga och enkla tester på hårets tillstånd och möjligheten att absorbera produkter,
 • praktiska små tips om hur dina lockar kan få det liv de förtjänar och sålunda kan du bära dem med stolthet.  

  tester:

I Curly Girl-metoden finns det två viktiga tester du bör göra innan du väljer produkter för ditt hår.   Test 1 handlar om balansen i ditt hår. Finns det tillräckligt med protein och fukt i håret eller finns det något överskott eller förlust av något av det.

 • Ta ett av ditt fulla hår.
 • Dra i håret. Om du kan dra håret 30% utan att det går sönder och det dras tillbaka tillsammans medan det ser friskt ut och håller styling bra, är ditt hår i balans med rätt mängd fukt och protein. Fortsätt sedan med din vanliga vård.
 • Om håret å andra sidan verkar krusigt och krusigt och du kan dra det långt utan att det tränger igen, så har håret för mycket fukt och saknar protein. Du bör därför använda proteininnehållande produkter. Omvänt har ditt hår för mycket protein när det bryts snabbt och samtidigt känns torrt och hårt. Här måste du använda produkter som ger mer fukt.   Test 2 bestämmer porositeten i ditt hår och hur det bäst kan absorbera de olika närande ingredienserna.
 • Klipp av håret och tvätt det i schampo som är silikonfritt men fortfarande innehåller SLS.
 • Låt håret torka.
 • Fyll vatten i ett glas och pricka det torra håret under vattenytan.
 • Vänta 3-5 minuter.
 • Ett hår med låg porositet kommer att stanna vid ytan. I framtiden, om du ska förse den typen av hår med de optimala förutsättningarna för att absorbera närande ingredienser, kommer det att vara en bra idé att hålla varmen för att öppna håret för produkterna. Till exempel kan du göra detta med en varm handdukpapper medan du bär en hårmask.
 • När håret är i mitten av glaset är det lätt att absorbera fukt och hålla det. Därför kräver inte håret speciell uppmärksamhet.
 • Ett hår som sjunker i botten är väldigt poröst. Den absorberar direkt fukt men förlorar den lika snabbt igen. Du kan skölja håret i varmt vatten när du tvättar det, men du bör avsluta med kallt vatten eftersom det hjälper håret att stänga och därmed bibehålla fukt.

NO GO´S:

För att lyckas med Curly Girl är det viktigt att du tar hand om ditt hår med så få och så naturliga produkter som möjligt. Nedan finns ingredienserna som du bör vara särskilt uppmärksam på att välja bort i dina produkter ...

 • Sulfater rengör inte bara smuts och produkter från håret. De tar också bort hårets naturliga fetter och lämnar håret och hårbotten torrt, vilket gör håret krusigt och krusigt. Sulfater är ofta förkortade SLS, SLES och ALS.
 • Silikon lägger ett lager ovanpå hårstrån, vilket omedelbart ger intryck av glans och hälsa, men i själva verket är det en synskada ... håret väger och kan inte andas. Det kräver sulfatinnehållande schampo för att bli av med silikon i håret, så det är verkligen den "oändliga skruven" i kampen för friskt hår. I ingredienslistorna hamnar silikontillsatser antingen "-kon" / "oxan".
 • Alkohol - Cetylalkohol finns i din tvättprodukt eftersom den tillhör närande och närande fettalkohol och den sköljs ur håret. Du bör dock undvika uttorkning av alkoholer, till exempel alkohol, etanol och metanol i dina vårdprodukter.
 • Hårvax och styling krämer är oftast med silikon och kan därför leda till hårda lockar och överbehandlat hår, vilket slutar med produktansamling i hårbotten.
 • Mineraloljor ligger ovanpå håret som ett membran och förhindrar därför håret från att andas och från att absorbera fukt. Dessa oljor måste också tvättas ut med sulfater.
 • Parabener och ftalater är skadliga för din hälsa och för naturen, så du bör kontrollera dessa i dina produkter. Du kan dock använda produkter med dessa ämnen på Curly Girl-metoden.   Om du följer Lorraines rekommendationer kommer du säkert att få friskare hår som kan ta hand om sig själv med mycket lite stöd från stylingprodukter.

"JOW JOW´S":

Det rekommenderas att du skaffar dig följande innan du startar metoden Curly Girl ...

 • En breddande kam.
 • En bomulls-T-shirt eller frottéhandduk.
 • Tvätta och sköta balsam, liksom hårmask och stylingprodukter som uppfyller Curly Girls rekommendationer.

Tvätt och skötsel:

Ovanför har du gått igenom de förberedelser som borde föregå metodens kärna ... nämligen tvätt och skötsel.

 • "Den sista tvätten" - Du kan välja att skölja håret helt för tunga och ackumulerade vårdprodukter och därför tvätta håret "för sista gången" i schampo som innehåller sulfat, men inte några av de andra NO GO.
 • Samtvätt är en förkortning av endast balsamstvätt, som i sin enkelhet handlar om att tvätta håret i silikonfri tvättbalsam, som du masserar väl och försiktigt i håret och hårbotten. Skölj sedan tvättmedlet och applicera sedan hårets längder och tips på en fuktgivande balsam som bör fungera i 3-5 minuter innan du sköljer håret ordentligt i ljummet vatten. Du kan också tillämpa en resterande balsam. Om du får känslan av "uppbyggnad" av produkter i hår och hårbotten efter några dagar, kan du använda lågpoo vid ett sällsynt tillfälle. Low-poo är schampo utan sulfat.
 • Hårborttagning bör göras i vått hår och antingen med fingrarna eller med en bred tandkam.
 • Torkning görs med antingen en bomulls-T-shirt eller en frottéhandduk eftersom vanliga handdukar ger krusigt och krusigt hår. Du kan bara pressa och doppa vattnet ur håret med huvudet ner ... eller så kan du använda plupptekniken (se TEKNISKA TIPS). Det är helt klart bäst att låta dina lock locka torka. Hårtorkning bör undvikas, men du kan använda hårtork på låg värme och blåsa med en diffusor tills håret är halvtorkat.
 • Styling är det sista steget. Här rekommenderas att du använder en silikonfri gelé och / eller curlingkräm, som inte på något sätt bör fastna. Du distribuerar produkten i håret genom att försiktigt pressa den i längderna medan du går ner, ökar chansen för volym och lyfter.   Du bör vara medveten om att det kan ta upp till 6 veckor för håret och hårbotten att vänja sig till Curly Girl-metoden och återställa fuktbalansen.

TEKNISKA TIPS:

Metoden Curly Girl innehåller också olika tips om hur du kan ta ytterligare saker på dina lockar ... du kan dra nytta av tekniker som ...

 • Plopping där du packar in håret i antingen en bomulls-T-shirt eller en frottéhandduk. Du har huvudet nedåt och se sedan till att håret samlas på toppen av huvudet i duken medan det torkar överallt från några minuter till en timme. Plopping främjar signifikant lockarnas form.
 • Lockigt frisyr, enligt Lorraine Masseys tro, bör inte göras i vått hår, utan i torrt hår, där frisören klipper håret lockigt med en sax. På detta sätt är det lättare att styra längden och formen på lockarna.
 • Hårklämmor kan med fördel appliceras på låsen av hårrötterna i det fuktiga håret efter att du har distribuerat stylingprodukterna i håret. Klämmorna ger lyft till lockarna och garanterar samtidigt att hårbotten torkar snabbare.
 • Uppdatera om möjligt dina lockar under dagen. Du kan blanda ¼ balsam med ¾ källvatten / kokt vatten i en sprayflaska som du kan ha i din väska. Skaka flaskan, spraya lite uppfriskning i håret och pressa den lätt så att dina lockar återuppstår.  

  Curl:

Nedan hittar du en kort sammanfattning av Lorraine Masseys rekommendationer för Curly Girl-metoden ...

 • Ingen tvätt med schampo. Endast med balsam.
 • Inga sulfat- eller silikoninnehållande produkter. Endast skonsam och fuktgivande vård.
 • Ingen kam eller borste i torrt hår. Endast fingrar eller breddande kam i vått hår.
 • Ingen vanlig handdukstorkning. Endast luft, bomulls-t-shirt eller frotté.
 • Ingen torkning på hög värme eller slag. Blåsa bara lätt med en diffusor.
 • Ingen klippning av vått hår. Endast lock för lockiga klipp i torrt hår.
 • Ingen skärning, tunnning eller rakkniv. Klipp endast med sax.
 • Ingen skam att ha lockar. Endast stolthet och glädje.   Curly Girl-metoden är en guide för hur man kan uppnå friskare hår och vackrare lockar. Det är möjligt att uppnå fantastiska resultat genom att välja de delar av metoden som passar dig. Men grunderna i metoden är att undvika sulfater, silikoner, alkohol och mineraloljor. Härifrån finns det utrymme för fri tolkning och individuell anpassning.  

  NiceBeauty med Curly Girl och vice versa:

På NiceBeauty älskar vi lockar och friskt hår ... vi vet att det kan vara en utmaning att hitta din väg i djungeln av de många produkter som finns på marknaden. Det är därför vi har skapat en "Curly Girl Friendly" -kollektion av produkter som alla är godkända och mycket tillämpliga på metodens rekommendationer. Vill du ha produkter som samtidigt uppfyller önskemålen om bland annat natur, ekologi, astma / allergi, veganvänligt, miljövänligt förpackning etc. då hittar du ett stort urval i vår kategori Reflektioner. Behandling  

Curly Girl - Varje lockig dag är en ny dag!

Loading...