Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Viktor & Rolf
Visar 14 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Doft
Eau de Perfume
Eau de Toilette
Kroppsvård
Bodylotion
Bodywash
Kön
Kvinnor
Till Män
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Viktor & Rolf

De två holländska Viktor Horsting och Rolf Snoeren är de kreativa människorna bakom Viktor & Rolf. De båda tog examen från akademin för konst och design vid Arnhem i Holland år 1992. Efter sin utbildning startade de ett samarbete och flyttade till Paris där deras karriär tog fart. År 1993 lanserade de sin första Viktor & Rolf kollektion som hette Hyéres. Kollektionen vann tre priser på Festival International De Mode Et De Photographie. Sedan dess har den innovativa duon lanserat fantastiska kollektioner och spektakulära shower på löpande band. Viktor & Rolf designar, målar och skapar massor av olika produkter och linjer, bland annat Haute Couture.

Viktor & Rolf är några av branschens vildaste och mest oförutsägbara designers som är kända för sina klassiskt vackra detaljer, skulpterade och vackra mönster i deras många stilar. Viktor & Rolf har arbetat med flera välkända varumärken, bland annat designade de en kollektion för H&M 2006 och de har även samarbetat med bland annat Samsonite, ett varumärke med Champange och lösögonfransar.
Viktor & Rolf har vunnit mycket popularitet i hela världen på grund av sin unika och vackra skapelser som ständigt är innovativa och oförutsägbara.

Viktor & Rolf är välkända inom modebranschen men också inom parfymbranschen. Deras sortiment har haft stor framgång och blir älskade över hela världen.

Loading...