Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

30% PÅ LUX-MÄRKEN | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Revlon
Revlon
Visar 32 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hårvård
Hårbalsam
Multifunktionella produkter
Schampo
Hår Styling Produkter
(Flytande färg / Pumpelak)
Curl Kräm / Spray
Gelé
Glans Spray / Kräm
Hairspray
Hårserum
Leave-in Cream
Leave-in Spray
Mousse (hår mousse)
Styling Cream
Torrschampo
Hårvax
Fiber Wax
Hårtyp
Alla hårtyper
Curly
Fint
Färgad
Hurt
Kraftfull
Normalt
Oljig
Ringlad
Innehåll
Sulfatfritt
Produktfunktioner
Anti-Frizz
Color Skydds
Fukt / Mjukhet
Heat Skydds
Lett hold
Medel Hold
Reparation / Regenerating
Shine
Stronghold
Utjämning
Volym
Hårfärg
Powercolor
Färg
Apelsin
Brun
Nude (Beige)
Purple
Röd
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Revlon Style Masters Brightastic 100 ml
206,00 sek
177,00 sek
Revlon Style Masters Fiber Wax 85 gr.
206,00 sek
177,00 sek
Revlon Style Masters Iron Guard 150 ml
206,00 sek
177,00 sek

Revlon

Revlon startade med en produkt 1931, en typ av nagellack, en nagel-emalj som innehöll pigment istället för färgämnen. Snabbt utvecklade de flera olika färger och typer av denna nya produkt som kom att säljas i varuhus och apotek. På bara sex år blev Revlon ett multimiljon företag. Nio år efter starten hade de utvecklat en hel manikyr-serie och lagt till läppstift bland sortimentet.
Revlon skapade smink och andra produkter för den amerikanska armén under andra världskriget som senare hedrades med Army - Navy E Award for Excellence. Revlon var efter kriget listat som en av USA:s största och bästa kosmetikaföretag.

Revlon är ett varumärke för historien. De har gjort flera produkter och tagit beslut som förändrat skönhetsbranschen för all framtid.
Revlon började expandera och marknadsföra sig utanför USA:s gränser runt 1950. När Revlon debuterade i Japan använde de samma marknadsföring som de använde i USA, alltså amerikanska modeller och reklam på ett amerikanskt vis vilket blev mycket uppskattat i Japan. Drömmen om den amerikanska looken och livet blev väldigt populärt.

Revlon introducerade också världens första Amerikas modedesigners doft med Norman Norell. Vilket är en typ av samarbete vi ser titt som tätt i dagens samhälle. År 1973 introducerade Revlon Charlie. Charlie inriktade sig till alla under 30 år och modellen för Charlie var Shelley Hack. Hon bar i reklamannonsen Ralph Lauren-kläder och satte ett ansikte på den oberoende kvinnan under 1970-talet. Detta var den första parfymannonsen som hade en kvinna som bar byxor. Bilden har blivit ikonisk och parfymen lever än idag - hos NiceBeauty kan du nämligen köpa parfymen Charlie Silver. Vi har också allt du behöver för ditt hår och även smink.

Revlon har tagit en stark ståndpunkt emot tester av sina produkter på djur. Alla produkter testas med tekniskt avancerade metoder för att dessa metoder både är säkra och innovativa.

Loading...