Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Elizabeth Arden
Elizabeth Arden
Visar 52 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Varumärken
Elizabeth Arden
Elizabeth Arden PRO
Pris
Ansiktsvård
Day Cream
Läppvård
Mask
Nattkräm
Scrub / Peeling
Serum
Ögonkräm
Kroppsvård
Bodylotion
Bodywash
Solskyddsprodukter
Solskydd Ansikte
Solskydd kropp
Ansiktsmakeup
Inställning Spray / Mist
Ögonmakeup
Rocker / Bryn Serum
Doft
Eau de Perfume
Eau de Toilette
Cleanser
Cleansing Foam
Cleansing Gel
Hud typ
Acne / Oren Hud
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Fet hud
Mogen hud
Normal
Pigmenterad hud
Stressad hud
Torr hud
Innehåll
Parabenfritt
Parfymfri
SPF 16-30
SPF 51 och över
Utan Färgämnen
Produktfunktioner
Anti-Age
Firming
Fukt
Glow
Kylning
Lugnande
Mörka cirklar
Reparationer hud
Rynkor / tunna linjer
UV-skydd
Kön
Kvinnor
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Elizabeth Arden Always Red EDT 50 ml (U)
203,00 sek
122,00 sek
Elizabeth Arden Blue Grass EDP 50 ml (U)
407,00 sek
203,00 sek
Gratis frakt!

Kvinnan bakom märket, Elizabeth Arden var en sann uppfinnare och en legendarisk entreprenör. Hon föddes som Florence Nightingale Graham och reste från Kanada till New York för att uppfylla sin dröm. Hon öppnade sin första "Red Door Salon" på Fifth Avenue år 1910 vilket på den tiden var högst sensationellt. För det första bar kvinnor knappt smink och för det andra så hade kvinnor verkligen inte sina egna företag.
Elizabeth Ardens grundläggande tro och vision var att skönhet inte bör skapas med smink utan genom ett samarbete mellan vetenskap och natur. Hon levde efter mantrat "to be beautiful is the birthright of every woman".

Den första hudvårdsprodukten tog sin utgångspunkt i att lyfta fram hudens egna styrkor snarare än att dölja dem. Hon var en stor anhängare och förespråkare för hälsa, fitness och bra kost och hon insisterade på att ta den vetenskapliga vägen till de bästa resultaten.
Elizabeth Arden var 100 % kompromisslös i sin vision om att skapa världens bästa produkter, förpackningar och tjänster som kvinnor både ville ha och var måste ha. Hon skapade klassiker som Eight Hour Cream, den legendariske Bluegrass-parfymen och ett djärvt rött läppstift som matchade den röda uniform som många amerikanskor bar under andra världskriget. Hon utvecklade detta särskilt för kvinnor som arbetade inom militären och det röda läppstiftet blev en symbol för kvinnors styrka.
Elizabeth Arden var också den första kvinnan någonsin att porträtteras på omslaget av Time Magazine.

På 1930-talet öppnades Red Door Salons i de flesta av de stora modehuvudstäderna i världen och var topp 3 av mest kända amerikanska märken runtom i världen tillsammans med t.ex. Coca-Cola.

Genom skapandet av imperiet och en helt ny industri var Elizabeth Arden engagerad i kvalitet och innovation som är de byggstenar som gjort företaget så stort som det är i dag. Man kan säga att Elizabeth Arden etablerade den amerikanska skönhetsindustrin.

Loading...