Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Sminkväska

Visar 12 produkter
Filtrering:
Filtrera

Om du funderar på att skaffa en ny sminkväska, kolla in våra förslag på NiceBeauty ...

  • Clinique har gjort en fin liten sminkväska med tillhörande sminkrem och maskara i praktiska resestorlekar. Perfekt att ta med dig på resan eller i din vardag. Clinique-varumärket är känt för att göra allergivänliga och parfymfria produkter. Liksom resten av familjen Estée Lauder anses dessa produkter vara av mycket hög kvalitet.

  • Gillian Jones producerar också några fantastiska och eleganta sminkväskor. På NiceBeauty har vi flera olika att välja mellan ... De är alla praktiska och kontrollerade på sitt eget sätt ... och närmar sig stort. Gillian Jones hittar sin inspiration genom att resa. Därför är alla väskor utformade för att modellera utmaningarna i vardagen och resan. Väskans design är alltid vacker med tankeväckande detaljer och god kvalitet. Den faktiska utformningen av väskorna har hittats överallt för den livliga kvinnans liv

  • Jane Iredale har gjort en vacker sminkväska med oöverträffat innehåll ... Starter Kit Medium är en uppsättning vackra sminkprodukter för en medium tonad och för en medium-tonad hud. Här hittar du allt du behöver för att uppnå perfekt och felfri hud: en grunning, ett löst mineralpulver, ett fast mineralpulver, en fixerings- och återfuktande spray och en minipulverborste. Alla produkter är utan parabener och gluten. Detta startpaket ger dig gott om möjlighet att prova dessa läckra Jane Iredale-produkter, men se upp - de är beroendeframkallande.

  • MOR Cosmetics har gjort en riktigt fin väska som kan användas både som en kosmetisk handväska och som en stygg liten koppling för stadsresan. MOR Cosmetics är ett stolt australiskt märke, känt för sitt brett utbud av innovativa, lyxiga kroppsvård. Filosofin bakom MOR är att väcka och aktivera dina sinnen - både genom visuell förpackning och produktutbud. MOR har ett vackert urval av livsstils- och skönhetsprodukter, inklusive läckra tvålar, olika krämer och läppbalsam. Varje serie är inspirerad av historier från forntida tider och civilisationer, historiska epoker, resor, konst, mat och modern teknik - allt för att skapa ett unikt produktsortiment, från noggrant utvalda ingredienser till detaljerad design av varje produkt.

NiceBeauty hoppas att du hittade precis den sminkhandväska du behöver!

Loading...