Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

30% PÅ LUX-MÄRKEN | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Blemmor & Akne

Visar 17 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Varumärken
Australian Bodycare
Clarins
Decléor
Dermalogica
Garnier
MÁDARA
Masque Me Up
Murad
Shiseido
Pris
Ansiktsvård
Day Cream
Hud Lotion / Toner
Nattkräm
Scrub / Peeling
Serum
Spot & Acne
Hud typ
Acne / Oren Hud
Alla hudtyper
Fet hud
Kombinerat Skin
Innehåll
Alkoholfritt
Ekologiskt / Naturligt
Ftalat
Glutenfri
Miljövänliga förpackningar
Parabenfritt
SPF 16-30
Sulfatfritt
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Antibakteriell
Fukt
Lugnande
Pore minimering
Reparationer hud
Storlek
Travel Size
Kön
Kvinnor
Teens
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Aknebehandling

Har du problem med finnar? Praktiskt taget alla på en punkt i livet utvecklar akne oavsett kön, och behöver därför produkter mot den. I själva verket sägs upp till 80% av människor påverkas av akneproblem av varierande svårighetsgrad. Vi i NiceBeauty har samlat vårt sortiment av akne-behandlingsprodukter för att hjälpa dig att minska utbrottet.

Vad är orsaken till akne?

Akne är en vanlig hudsjukdom och orsakas av inflammation i de små talgkörtlarna som omger de fina hårstrån i ansiktet och överkroppen. Det är speciellt dåligt under puberteten där kroppens produktion av hormonerna inrättas. Det stimulerar talgkörtlarna för att öka produktionen av hudfett. Due. den ökade produktionen av hormoner gör att huden fett svårt att komma ut, varefter en bula - bättre känd som en finn - bildas. Speciellt ansiktet, ryggen och bröstet är extra synliga. Vissa slår ut mer än andra, men du kommer att behöva ta hand om huden oavsett graden av utbrott. Om du inte behandlar svår akne / finnar, kan det lämna ärr som du aldrig kommer att bli av med.

Kom ihåg att behandla din orena hud för att undvika ärr

Det är viktigt att du köper produkter för att undvika hudormar / finnar. Om du inte får det behandlat kan du riskera att få ärr i ansiktet, till exempel som du har resten av dina dagar. Köp därför produkter för akne och undvik saker som kan förvärra situationen. Dessa inkluderar saker som att arbeta i fuktiga miljöer, fett hår i ansiktet, garvning, stress och klämma finnar. Det är mycket du kan göra själv - inklusive att köpa en kvalitetsvårdsprodukt speciellt utformad för att rengöra huden och använda den både på morgonen och på kvällen. Du kan köpa den här produkten på Nicehair. Så kolla in vårt fantastiska urval och fantastiska erbjudanden här.

Reningsprodukter lämpliga för att avlägsna överskott av fett

Köp ett rengöringsmedel för att rengöra huden och ta bort överskottet fett. Denna produkt ska användas både morgon och kväll för att hålla huden ren. Hitta rätt produkt på NiceHair.dk och se till att produkten passar dig så att den inte torkar ut huden. För att undvika uttorkad hud rekommenderas det att använda hudvårdsprodukter som fuktar huden för att inte skapa obalans. Kom alltid ihåg att hitta en produkt som passar din hudtyp !!!

Bra erbjudanden på kvalitetsprodukter här på NiceBeauty

På NiceBeauty har vi alla de välkända märkena. Vi kan därför också erbjuda kvalitetsmärken vid behandling av finnar och akne. Utforska märken som Dermalogica och Murad. Detta är bara ett litet urval av vilka varumärken som representeras.

Loading...