Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Active By Charlotte
Active By Charlotte
Active By Charlotte
Visar 22 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Ansiktsvård
Day Cream
Mask
Nattkräm
Olja
ögonmask
Kroppsvård
Bodylotion
Bodywash
Kroppen Mist
Kropps Borstar / Handskar
Kroppsolja
Massageolja
Hand & Fotvård
Foot Cream
Solskyddsprodukter
Efter Sun
Solskydd Ansikte
Solskydd kropp
Doft
Doft Serum / Olja
Kroppen Mist
Cleanser
Face Borstar
Hud typ
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Torr hud
Innehåll
Astma / Allergivänligt
Ekologiskt / Naturligt
Parabenfritt
Parfymfri
Silikonfritt
SPF 15 och under
SPF 16-30
Utan Färgämnen
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Anti-Age
Bristningar
Celluliter
Energizing
Firming
Fukt
Glow
Irritation/Klåda
Kylning
Lugnande
Pore minimering
Regenerating
Reparationer hud
Rynkor / tunna linjer
UV-skydd
Kön
Kvinnor
Teens
Till Män
Unisex
Kits
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Active By Charlotte

produktserie för fysiskt aktiva

Från "Buns of steel till" Iron Will ".

Kvinnan bakom Active City Charlotte är Charlotte Bircow som tidigare har varit Danmarks okrönta fitness drottning Hon introducerade bland annat Norden för spinning. Precis som hon har varit forgangskvinde de första danska gym och fritnessinstruktøruddannelser. Hon har gjort och sålt många träningsvideor och hon är författare till flera böcker om hälsa. Dessutom Charlotte Bircow föreläsare och Lifestyle Coach. efter vinna några fruktansvärda år med cancer, har Charlotte naturligtvis ändrat fokus från lämplighet att mental och fysisk hälsa genom sunda kostvanor och sinnesfrid. Charlotte fortfarande älskar att tävla i idrott och just detta kommer idén till Active City Charlotte. Sport och motion bör vara båda har haft och kände utan att göra ont

Få men effektiva produkter.

Active City Charlotte är utformad för motionärer och idrottare produkter. ebygger och lindra eventuella hudproblem där huden blir röd, irriterad och sveda på grund av friktion eller sol. Charlotte har produkter för bland annat cyklist, simmare och löpare.

  • Det finns Bikers Cream, som är för dem som älskar cykling och vill, så långt det är möjligt, för att undvika skaver efter den långa och svettiga cykling i det fria eller på spinning cykel. Bikers Cream är en rik kräm som håller när du svettas och bli blöt. Om du har varit oturen att har redan röda eller mottagna sår, så att du läka snabbare genom att smörja dig Bikers Cream.
  • Vänligen gå bort Pain ger en varm / kall smärtstillande lättnad för de områden där du är ont eller smärta, axlar, knän, nacke, rygg, nedre delen av ryggen, sätta, vrister etc. Krämen kan användas före, under och efter träning eller vardagen där du känner ömhet eller smärta.
  • Löpare pulver kan lindra sura, svampig och ömma tår med blåsor när du kör, cykla, spela boll, coach eller har gått på en promenad. Pulvret håller fötterna torra, luktfria och redo för timmar av rörelse.
  • Take Care Spray är rodnad eller sår mellan låren, underarmar, av BH-kant, på bröstvårtor, halsen eller någon annanstans när vi tränar eller bara flytta och få varm och svettig. Spraya på, torka lite och låt sitta. Take Care bildar en tunn film på huden och förhindrar friktions gener.
  • Het i solen solkräm och efter-sol är lämplig för det aktiva livet och kännetecknas av att vara vattenbeständigt, omhändertagande och skyddande.

Alla på den här:

Efter hennes cancersjukdom är Charlotte Bircow mycket medveten om vad hon ger sin kropp kommer därför troligen inte förvåna någon att hon gått all in på utelämna, till exempel, dofter och parabener. Acticve Stad Charlotte deklareras i samarbete med det danska Astma- och Allergi Danmark likadana produkter är ECO certifierade.

Trevligt hår och Active City Charlotte:

Trevligt hår vill vara Active City Charlotte, så att du kan naturligtvis köpa hennes populära produkter från oss. Vi har valt att ta Charlotte serie, när vi upplever allt större intresse för denna typ av produkter. Det finns egentligen inte många på marknaden, så det är Active City Charlotte välkommen och mycket behövs för alla aktiva motionärer och idrottare. Kom ihåg att vi har snabb leverans, bra kundservice personal och möjlighet till fri leverans av ännu få in våra fysiska Trevlig NiceBeauty butik i Esbjerg.

Active City Charlotte - för alla oss som älskar att idrotta

Loading...