Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Kluvna toppar? Nej tack!

Kluvna toppar? Nej tack!

Kom ihåg att använda värmeskydd

Känner du igen känslan, med att du springer till frisören hela tiden? Att de kluvna topparna, igen har övertaget? Kanske för att du värmebehandlar ditt hår, och glömmer bort värmeskyddet?

Vad gör ett värmeskydd?

Det är viktigt, att skydda ditt hår mot värmeverktyg, som locktång, plattång och hårfön, då de typiskt värmer mellan 170 - 200 grader. Utan någon produkt som kan skydda håret, vill hårstrået med tiden bli så bränt, att håret börjar klyvas och knäcks. Ett värmeskyddande produkt lägger ett skyddande lager kring hårstrået, och minskar därför belastningen på håret.

ghd - good hair day, every day

ghd måste vara den ukrönta kungen av plattänger (i alla fall i min värld).

Deras plattänger är effektiva, allsidiga, lätta att jobba med. De plattar på en temperatur på 185 grader, och detta kräver ett bra värmeskydd.

Deras egna ghd Style Heat Protect Spray skyddar upp till 230 grader, och är därför ideal till detta föremål. Den klistrar inte, och gör inte håret tungt eller flottigt, då den är baserad på en lättviktsformula som fungerar till alla hårtyper.

Dessutom, kan den användas i vått hår innan du fönar det, men även i platt hår innan du plattar det.

Kluvna toppar? Nej tack!

Jag använder själv ghd Classic IV Styler som jag verkligen är glad för. Den kan köpas tillsammans med ghd Heat Protect Spray i ett samlat set, där man även får en heat mat med, som du kan lägga plattången på (en otrolig fördel, så du slipper bränna dina handdukat). Du hittar settet här.

Kluvna toppar? Nej tack!
NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

ghd Original IV Styler
Rek. Pris 2.268,00 kr
1.966,00 kr
Loading...