Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Skäggtrimmer

Visar 23 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Varumärken
BaByliss
Braun
Gordon
King C. Gillette
Øvrige Mærker
Panasonic
Remington
Pris
Accessoarer
Avståndskamrar och skärning
Typer
Hårklippnings
Skäggtrimmer
Kön
Till Män
Kits
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Panasonic Shaver (ES-RW31)
Rek. Pris 906,00 kr
831,00 kr
Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD50-k)
Rek. Pris 1.285,00 kr
755,00 kr
BaByliss Precision Nose & Ear trimmer - E650E
Rek. Pris 271,00 kr
181,00 kr
203,00 kr

Skäggtrimmer

Det kräver att hennes man håller skägget både snyggt och snyggt varje dag. Håret kan växa snabbt i alla riktningar och ha olika längder. Har du inte en skäggtrimmer, eller är din rakhyvel inte tillräckligt bra? Utforska sedan vårt urval av skäggtrimmare i kvalitetsmaterial. Här hittar du populära märken som Panasonic, som ger exakt beskärning - varje gång. Det bästa verktyget för dig som vill tämja ditt skägg.

De bästa skäggtrimmerna för dina behov

Spenderar du för mycket tid på rakning på morgonen? Kanske upplever du styvt hår som borstar i alla riktningar? I så fall bör du hitta en bra skäggtrimmer som effektivt säkerställer en exakt trimning på några minuter. Ditt skägg förtjänar bästa vård. En smart rakhyvel och en skäggtrimmer är mycket lika. Båda har också flera inställningar som du kan anpassa efter önskad längd. Utan att behöva ta en tur till en snygg barbershop. Skillnaden är dock att med en bra skäggtrimmer kan du bättre se till att du bara trimmar skägget och inte tar bort för mycket hår på en gång. Skäggtrimmare är också underbart lätta att använda, och de fungerar bra för mustascher, bakbent, fulla skägg och för att ta bort hår helt. Flera av våra skäggtrimmare har ett inbyggt vakuumsystem som hjälper dig med mindre hår i diskbänken. Det ger inte bara ett välskuret skägg utan också mindre smuts i badrummet och på kläderna.

Så här använder du en trimmer för ditt skägg

Genom att använda din nya skäggtrimmer korrekt kan du räkna med ett skägg som är rakkniv - varje gång. Därför är det naturligtvis också viktigt att du så långt som möjligt undviker att skära dig i huden eller välja fel längd. Om din nya skäggtrimmer är ett helt okänt område för dig, så har vi naturligtvis några bra råd till dig. En bra skäggtrimmer kan ställas in i olika längder. Du behöver vanligtvis en trimmer med flera funktioner, eftersom alla skägg är olika. Därför bör du börja med att välja önskad längd. När du har gjort detta, styr din skäggtrimmer genom skägget tills skägget har önskat utseende. Det är viktigt att du inte rusar. Du får det bästa resultatet med bra tid och koncentration. Samtidigt bör du alltid se till att du har ett vass rakblad så att håren enkelt och bekvämt klipps över eller tas bort utan motstånd. Här kan du till exempel ta ett varmt bad innan, så att skägget mjuknar upp av det varma vattnet.

Skäggtrimmer med omsorg och hygien i fokus

En optimal skärvinkel och en enhetlig trimning kommer inte utan ett trimmat skägg i diskbänken och med tiden också en tråkig trimmer. Naturligtvis vill du undvika detta så mycket som möjligt. Därför bör du alltid separera din nya hårtrimmer så att du enkelt kan rengöra knivarna. Du kan också applicera olja på knivarna eftersom det förlänger livslängden och stärker skäggtrimmerns stabilitet. På det sättet skär det jämnare. Se alla nödvändiga produkter för att uppnå ideal skäggvård hos oss. Här får du krämer för känslig hud, effektiva skäggoljor och läckra rakningsutrustning. Undvik schampon och tvålar för ditt skägg så mycket som möjligt, eftersom håret behöver mycket mer vård och fukt än på huvudet. I slutändan får du ett verktyg som är både snabbt, effektivt och ger ett bra resultat.

Hitta din nya skäggtrimmer som erbjuds på NiceBeauty

På NiceBeauty kan du hitta ett stort urval av professionella skäggtrimmare och hårtrimmare för den kräsna konsumenten. Dessutom har vi också praktiska trimmare som är skonsamma mot huden och enkla att använda. Gemensamt för dem alla är att du får en korrekt trimning på kort tid. Därför är en skäggtrimmer mycket lämplig för vardagen, där du har mindre tid att göra dig redo. När du har möjlighet kan du utforska maskinens olika funktioner. Flera av våra skäggtrimmare är bland annat trådlösa, varför ledningarna har bytts ut mot hållbara batterier. Det ger dig flera timmars användning utan att behöva lita på ett eluttag. Behöver du också klippa näshåren eller de som sitter på huvudet? Då arbetar flera av våra skäggtrimmare för det också. På så sätt får du ett universellt verktyg som du kan använda på flera ställen på huvudet och på kroppen.

Hos NiceBeauty kan du få:

  • En bra skäggtrimmer med ett öga för den användarvänliga och praktiska designen

  • Olika längder och funktioner för just ditt skägg

  • Bekväm och enkel användning trots avancerad teknik

  • Långvariga batterier och rakhyvel skarpa blad som säkerställer exakt rakning. Hos oss behöver du inte oroa dig för att ta slut på makt mitt i en stöta eller använda en dålig rakhyvel. Välj till exempel en skäggtrimmer från Panasonic som kan trimma, forma och ta bort skägg hemma - med bara ett verktyg. En perfekt skäggtrimmer för dig som inte vill kompromissa med kvaliteten och vill njuta av nära rakning. Se vårt stora urval av elektronik här, där du kan få ännu fler läckra produkter till ditt skägg.
Loading...