Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

30% PÅ LUX-MÄRKEN | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Nagelvård

Visar 53 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Varumärken
Australian Bodycare
CND
Cosmos Co
Cutex
Essie
Herôme
Le Mini Macaron
Pris
Nails
Bas Coat
Nagelfil & Cuts
Nagellack
Nagellacksremover
Nagelvård
Top Coat
Hud typ
Alla hudtyper
Innehåll
Parabenfritt
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Fukt
Hög Täckning
Mot mjäll
Regenerating
Reparationer hud
Kön
Kvinnor
Teens
Unisex
Kits
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
CND Cuticle Eraser 50 ml
340,00 sek
Cutex Intense Recovery 13,6 ml
117,00 sek
103,00 sek
Herôme Cuticle Remover 10 ml
171,00 sek
123,00 sek
Herôme Nail Growth Explosion 7 ml
206,00 sek
132,00 sek
Herôme Exit Damaged Nails 7 ml
206,00 sek
132,00 sek
Herôme Nail Hardener Sensitive 10 ml
163,00 sek
122,00 sek
Herôme Nail Hardener Strong 10 ml
163,00 sek
122,00 sek
Herôme Nourishing Nail Oil 10 ml
163,00 sek
122,00 sek
CND ScrubFresh 59 ml
73,00 sek
CND SolarOil Nail Care 3,7 ml
67,00 sek
52,00 sek

Ansiktsvård blir gradvis en naturlig del av vår dagliga ritual. Precis som vi smörjer händerna bra under perioder med torrhet och grovhet. Tyvärr händer det alltför ofta att vi glömmer att ta hand om våra naglar och nagelband kärleksfullt. Vi kanske tror att naglarna täcks fint i vår handkräm och skyddas av en möjlig. nagellack ... men tyvärr räcker det inte alltid.

Våra naglar är mycket utsatta och behöver specialanpassade produkter

Det är viktigt att hålla naglarna rena. Detta av både hälso- och vårdande skäl. När naglarna är helt rena kan de dra full nytta av de närande produkterna. Det enklaste sättet att rengöra naglarna av gammalt lack, smuts och fett är genom vanlig handtvätt, handskalning och med nagellackborttagningsmedel. Om dina naglar gulnar efter att ha använt nagellack, kan man också råda för detta ... nämligen en buffertfil eller citronsaft.

Om du använder en buffert, var försiktig så att du inte arkiverar nageln för tunn. Denna metod är bäst för enklare missfärgning. För övrigt är det i allmänhet en bra idé att använda en spikbuffert några gånger om året, så att naglarna lättare tar upp vård.

Vid svår missfärgning, stick fingrarna i en halv citron i några minuter, sedan fungerar citronsyran för vita naglar. Om detta inte räcker, förvänta dig ... blanda 1 tsk citronsaft med 1 tesk bakpulver och skrubba med en nagelborste tills missfärgningen försvinner. Vanligtvis sker en förändring inom några minuter. När naglarna är fina och rena, bör du applicera en närande produkt på både naglar och nagelband. Kom också ihåg att trycka, INTE SKÄR, dina nagelband ner.

Vilka produkter ska du använda?

NiceBeauty har olika förslag på vilka produkter du kan använda för nagelvård ...

  • Dr. Hauschka har gjort en fantastisk parabenfri spikolja, som finns både i en praktisk pumpflaska och i en super smart penna bara för ta med påsen.
  • Eve Lom har producerat en läcker cuticle-cream med bland annat kamomill och mandelolja, som ger näring och fuktar nagelbanden, samt ger en läkande och lugnande effekt på inflammerade och inkluderade nagelband. Kremen innehåller också bivax, som samtidigt återfuktar och skyddar.
  • Murad Hybrid's Soothing Skin, Lip and Cuticle Care är en annan smart penna som är utformad så att den också kan användas som nagelbandstång. Produkten själv ger näring åt torkade och fläckiga nagelband.
  • OPI Avoplex är en nagel- och nagelband olja "TO GO". Den laddar inte mycket i påsen och har en smart appliceringsborste som ger enkel applicering och korrekt dosering. Det rekommenderas att använda oljan efter varje tvätt, eller minst två gånger dagligen. Oljan är tillverkad av avokado och spricker av vitamin E. Det är möjligt att köpa oljan i uppsättningar med en riktigt bra hand- / nagelkräm.
  • Förutom de produkter som är speciellt utvecklade för nagelvård kan NiceBeauty också rekommendera Rønsbøls nya läppbalsam, som med fördel kan användas till dina nagelband. Den är 100% fri från parfym, färgämnen och parabener. Samtidigt absorberas det snabbt utan fett.
  • Sist men definitivt värt att nämna ändå, vi har Cosmos co. Arganoil, som är tillverkad av 100% ren jungfru Arganolja från Marocko ... under vissa himmel kallade Marockos flytande guld. Denna produkt ger näring och stärker dina naglar och nagelband på bästa möjliga sätt.

Efter rengöring och skötsel är dina naglar nu redo att smyckas ... se NiceBeauty's stora utbud av bra nagellack.

Loading...