Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
New at Nicehair? Signup to the customer club NiceHair & Me and get your benefits

If you've shopped with NiceHair.dk before, you may already have an account. Click 'Forgot Password.' If you've never placed an order with NiceHair.dk, you can follow the link below to sign up.

New at nicehair
*Yes, I would like to join the NiceHair & Me customer club and thereby accept NiceHair & Me's [Terms and Conditions].

**I consent to receiving communications from NiceHair ApS via email, SMS, and private messages on Facebook, Instagram, TikTok, or other social media platforms. These communications will include marketing related to targeted tips, offers, surveys, invitations to contests and events, as well as information about news and special promotions related to our product range and membership services.

The marketing will be personalized for you based on your contact information, products you show interest in on NiceHair.dk (visit and search history), based on past purchases (purchase history), and specified favorite brands.

Additionally, I accept that NiceHair ApS, as well as Emarsys, Meta, and Google, collect information about the reading of marketing messages. You can read more about this in our [Cookie Policy].

NiceHair ApS may use this consent to inquire whether you wish to update your consent, including regarding new products or contact methods.

You can read more about our processing of your personal data, including the logic behind profiling and targeting our communications, in our [Privacy Policy].

Your consent can be withdrawn at any time by using the unsubscribe link in our communications. You can also withdraw your consent by contacting us at ordre@nicehair.dk. However, please be aware that you will automatically be unsubscribed from the NiceHair & Me customer club if you withdraw your consent.Confirm your email

We have just sent you an email with a confirmation link. To ensure that your registration is complete, you need to confirm your email address. It can take up to 5 minutes before you can see it in your inbox.

Haven't received an email yet?

Click to receive a new email

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login
Gillette
Gillette
Gillette
Visar 26 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hårborttagning
Rakblad
Rakkräm / gel
Hud typ
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Produktfunktioner
Fukt
Irritation/Klåda
Storlek
Travel Size
Kön
Kvinnor
Till Män
Kits
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Gillette

Bra och komfortabel personlig hygien är nyckelord för hur Gillette arbetar. De är mest kända för sina innovativa och avancerade rakhyvlar, rakblad och övriga rakprodukter som passar både män och kvinnor men också för sitt breda utbud av personliga hygienartiklar som t.ex. deodoranter och body wash.

Gillette Fusion ProGlide räknas som företagets flaggskepp då det utan tvekan är en av de mest populära rakhyvlarna i världen. Rakhyveln har en inbyggd kam som säkerställer en enkel och bekväm rakning för de som har längre hårväxt. Fusion ProGlide har också tunnare och finare blad än originalet Gillette Fusion som gör att mindre motstånd uppstår och huden därmed blir mindre irriterad. Alla dessa egenskaper är så bra sammansatta att det nästan inte spelar någon roll vart i världen du befinner dig, alla känner till Gillette Fusion ProGlide.

Du sparar massor genom att shoppa dina produkter från Gillette här. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig så kvalitativa produkter billigare online än om du hade hittat de hos dagligvaruhandeln. De som använder Gillette kan också berätta att produkterna blir dyra i längdern om man inte hittar de någonstans där de säljs billigt. E-handeln växer och blir allt större och allt vanligare och hos oss kan du alltid vara säker på att du får bra produkter och varor till bra priser.

Handla dina rakblad hos en av de största online skönhetsbutikerna i Europa. Med enastående recensioner hos Trustpilot kan du känna dig säker på att du får ett gott bemötande och bra service samtidigt som du garanteras säker e-handel.

Gillette Produkter

NiceBeauty.com erbjuder dig ett brett sortiment Gillette rakprodukter. Man kan undra vad det är för skillnad mellan olika rakhyvlar och rakblad från märke till märke. De flesta kan dock erkänna att skillnaden mellan Gillette och andra märken är stor. Här kan du läsa om varför du ska välja just Gillette och varför det borde vara det självklara valet!

Gillette Sensor

Denna serie lanserades år 1990 och är idag den äldsta serien som fortfarande säljs från Gillette. Detta var den första serien som hade fjädring på bladen som avsevärt minskade risken för att skära sig. Sedan kom Sensor Excel-serien som är uppbyggd med det patenterade MikroFins, de små gummiremsorna som sitter på undersidan av rakbladet. Dessa hjälper håret att resa sig så att rakbladen kan komma närmare huden och få ett renare, komfortabelt resultat. Se hela Gillette Sensor-serien här

Gillette Mach3

Denna moderna klassikern introducerades för världen år 1998 och är de första rakbladen som har 3 inbyggda, enskilda blad. Detta 3-bladssystem ser vi på nästan alla typer av rakhyvlar idag, men så sent som innan millenieskiftet var det revolutionerande och nytt. De tre inbyggda bladen i Mach3 har både MikroFins och ett lätt diagonalt rakbladshuvud som är rörligt. Denna serie är en av de första rakbladsserierna som har en fuktgivande remsa som berättar för dig när det är dags att byta blad, färgen bleknar och när färgen nästan är borta är det tid att byta till ett nytt, fräscht rakblad! Se Gillette Mach3 här

Gillette Fusion

Fusion-serien lanserades år 2006 och är den första serien med 5 stycken inbyggda rakblad. Rakbladen är utrustade med ett enkelt singelblad utöver de 5 övriga bladen. Singelbladet, eller precisionsbladet, sitter på rakbladshuvudets baksida och underlättar för dig att komma åt de svåra ställena som runt näsan.

Gillette Fusion-serien har flera kända ansikten som trogna användare. Tre av de mest kända som agerar som ansiktet utåt för Fusion-serien är Roger Federer, Thierry Henry, Tiger Woods. 

Gillette Fusion har genomgått flera utvecklingar och förbättringar. Bland annat har det utvecklats till Gillette Fusion Power som är utrustat med ett batteri som ger ifrån sig små vibrationer som gör att håret reser sig enklare. Detta gör att man lättare kommer åt hårets rötter och kan göra en närmare rakning. Vibrationerna är dock svaga nog att inte orsaka skärsår och irritera huden. Fler exempel på utvecklade produkter i Fusion-serien är Gillette Fusion Phenom & Phantom och Gillette Fusion ProGlide som är designade med nyare och tunnare blad. Se hela Gillette Fusion-serien här

Gillette Venus

Venus-serien är den version av Mach3 som främst vänder sig till kvinnor. Serien är designad så att du ska kunna raka dig mer skonsamt än vad en Mach3 rakhyvel kan göra. Då de främst används på olika sätt, t.ex. är en Mach3 främst designad för skäggväxt medan Venus är utvecklad för att raka benen m.m. Venus-serien är den övergripande serien som i sin tur har flera olika underkategorier. Venus Divine är utrustad med 3 inbyggda rakblad, Venus Embrace har 5 inbyggda rakblad samt en fuktgivande remsa som gör rakningen mjukare och mer följsam. Venus Breeze har 3 inbyggda rakblad och har dessutom en fuktgivande remsa som innehåller rakgel, så att du slipper använda extra rakgel vid rakningen. Venus Breeze är den version som har lanserats med flest unika funktioner och specialiteter så att du kan hitta den perfekta rakhyveln för dig! Se allt från Gillette Venus

Historia om Gillette & grundaren King Camp Gillette

King Camp Gillette föddes i USA och påbörjade sitt arbetsliv som säljare under 1890-talet hos Crown Cork Company. Företaget tillverkade aluminium- och metalburkar och lådor som används som konservburkar och pantburkar m.m. Han arbetade hårt som säljare för detta företag men fick en dålig känsla av jobbet då det han jobbade för att sälja så snabbt kastades bort av de som köpte produkterna. Han insåg att det finns någonting i att skapa en produkt och vara som är mer bestående och inte hela tiden behöver underhåll eller behöver slängas för att köpa nytt.

Vid denna tidpunkt vässades rakblad främst med hjälp av en läderremsa och man behöver göra det ofta för att få rakbladet att vara tillräckligt vasst för att användas. Det innebär att rakbladet snabbt blev svagt och orsakade mer skada på användaren än ett bra resultat. King C Gillette började att fundera över att utveckla ett rakblad och en rakhyvel som var enklare att använda där man inte behövde slänga eller slipa bladen lika ofta. Han var övertygad om att det fanns sätt att på ett enklare och effektivt raka sig.

År 1901 grundade King C. Gillette sitt företag, The Gillette Company och började tillverka rakhyvlar. Under hans första år som tillverkare såldes 51 st rakhyvlar och 170 st rakblad och redan under sitt andra år som verksam tillverkare ökade försäljningen till 91 000 rakhyvlar och 124 000 rakblad. Det var en helt otrolig ökning då och är fortfarande mycket imponerande än idag. Han hade hittat sitt kall och design för en fantastisk produkt och försäljningssiffrorna visade att människor höll med. Nu är vi här mer än 100 år senare och kan minst sagt konstatera att han lyckades med sitt uppdrag att skapa något användbart som det uppenbarligen fanns behov av.

Gillette är världsberömda för den unika innovation som de skapar inom rakkonsten och för att göra produkter som alltid är ett steg före alla andra. Gillette var också de första som uppfann och patenterade det dubbelsidiga rakbladet och den, numera, standard "twist to open"-funktionen som gör att man kan byta rakblad utan att byta rakhyvel och på så sätt få en fräsch rakupplevelse utan att behöva byta hela produkten. Det hade aldrig tidigare varit så enkelt att byta rakblad på en rakhyvel och denna stil har blivit en klassiker för alla Gillette's rakhyvlar.

Idag har The Gillette Company blivit ett av världens ledande företag som producerar och distributerar flera olika typer av produkter från olika varumärken, som t.ex. Braun och Oral-B. Företaget blev så stort att det under 2005 köptes upp av mega-koncernen Procter & Gamble som i och med köpet blev världens största företag inom personlig hygien- och hushållsprodukter. Idag är de världsomfattande och har över 121 000 medarbetare och behandlar vaurmärken som Old Spice, Head & Shoulders, Wella och Aussie.

Märket Gillette har också utökat sitt sortiment från endast rakhyvlar och rakblad till att producera rakgel, deodoranter och duschtvål som passar både män och kvinnor. Gillette's slogan, klassikern "The Best a Man Can Get" stämmer delvis och helvis då det av många världen över är favoriter. Flaggskeppet som burit märket har varit Fusion ProGlide som satt en standard för hur mäns grooming har/ska gå till och har gjort så i över 100 år. Deras produkter används av mer än 600 miljoner män världen över. Konkurrerande märken har alltså en viss uppförsbacke att matcha Gillette's storhet då de gång på gång bevisar att deras produkter är att föredra. För varje ny lansering av produkter sätts ribban högre och högre samtidigt som produkterna blir bättre och bättre. Framgångssagan Gillette verkar aldrig ta slut.

I dag finns produkter för både män och kvinnor som är standard och måsten för att underhålla sin personliga hygien. Där de vanligaste produkterna är Fusion ProGlide och Venus. Men det är inte bara "vi vanliga människor" som föredrar Gillette utan äver kändisar och stjärnor är trogna användare av Gillette produkter. Som nämnt är Roger Federer, Thierry Henry och Tiger Woods tre av ambassadörerna för märket, men vi kan också lägga till Lionel Messi som användare sedan 2014 då det tillkännagavs att även han är ansiktet utåt.

Hos NiceBeauty.com kan du köpa rakbladen och rakhyvlarna från Fusion, Venus, Mach3 och Sensor men också rakgel från Satin Care och Regular gel för män som passar både de med fet och de med känslig hud. Hos oss kan du köpa dina produkter billigare än i butikerna, det är ett enkelt sätt att spara utan att kompromissa kvalitet.

Loading...