Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Leveranstiden förlängs på grund av omlokalisering. Förväntad leveranstid: 5-7 vardagar

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Vinterblek? Nej tack!

Tycker du också, att det börjar bli lite länge sedan du sist jobbade med din tan? Du kan vara lung, här kommer hjälpen till hur du kan hålla glöden vid liv hela vintern!

Som dagarna går, och det blir mer och mer vinter, tycker jag verkligen att jag blir blekare och blekare! Visst, jag skulle kunna ta en bra bronzer på kinderna, men det är bara inte samma sak, som att ha en snygg och jämn glöd över hela kroppen! Och, då solariet är en no- go, plus att ekonomin inte riktigt räcker till en resa, har jag sökt efter andra alternativ.

Läs med här, där jag berätter vilken brun utan sol jag rekommenderar.

Min favorit brun utan sol

Vinterblek? Nej tack!

Det finns många olika burn utan sol, och några är helt säkert bättre än andra! Min favorit är helt klart Sunspa’s Tan- In- A- Can från Dennis Knudsen, och även om den egentligen är beräknad till ansiktet, använder jag den över hela kroppen.

Det jag verkligen älskar med produktet, är att den skal sprayas på, och jag undgår därmed att få den på händerna. Därutöver, ger den verkligen en fantastisk fin och naturlig färg, och den lämnar inga streck som exempelvis en creme har tendens till att göra, om man missar att smörja ut den ordentligt. Med sprayen får du en perfekt och jämn färg, som om du legat ute och solat.

Sist, men inte minst, så älskar jag namnet! Tan in a can - det är ju genialt, och beskriver precis vad produkten är! Det går direkt i marketinghjärtat ;)

Såhär använder jag brun utan sol

1). När du använder brun utan sol på spray, är det viktigt att din hud är helt torr, och gärna scrubbad med en bra bodyscrub. Jag använder denna från Badeanstalten. På så sätt är huden helt fri från döda hudceller, och färgen blir mer jämn.

2). Därutöver, bör du inte smörja med en hudkräm precis innan du sprayar. Om din hud är fuktig från en creme, risikerar du nämligen att brun utan solen ger sträck eller sätter sig i vecken och klumper - so don’t do that!

3). Ställ dig där det inte gör något, att sakerna runt omkring kanske får lite av sprayen. Inte för att den är all over the place eller färgar av sig helt galet, men bara för att vara på säkra sidan. Det vore trist om något skulle bli förstört. Jag går alltid in i duschen, eftersom alltid kan sköljas.

4). För att få ett vackert och jämnt resultat, är det viktigt att du trycker och håller spray “knappen” nere hela tiden medans du sprayar. Om du enbart sprayar fläckvis, så kommer det att bli ojämnt. Så kom ihåg att hålle den nere under hela tiden du sprayar.

5). Jag börjar alltid med att spraya mina ben, och går därefter uppåt på kroppen, och avslutar med ansiktet. Det är viktigt att hålla cirka 20-25cm avstånd, eller riskerar du att färgen blir ojämn eller väldigt intensiv. Motsatt är det även viktigt, att du inte håller den för långt borta, för då kommer resultatet inte bli så tydligt. Börja därför med benen, så ser du ungefär vilket avstånd som behövs.

6). Därefter, låter jag huden torka och gör samma sak en gång till.

Vinterblek? Nej tack!

Det är såklart olika, hur resultatet kommer att se ut, beroende på vilken hudfärg du har, men som mina före och efter bilder visar, kan man tydligt se skillnad redan efter första gången. Använd sprayen en gång om dagen, tills du har fått den önskade färgen.

Lycka till med den perfekta vinter- tan!

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...