Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Vardagsmakeup på 15 minuter!

Vardagsmakeup på 15 minuter!

Även om det ofta ska gå snabbt på morgonen, kan man absolut lägga en fin makeup.

Produkter jag har använt:

Vardagsmakeup på 15 minuter!

Med de här utvalda produkterna, tycker jag att det är snabbt och enkelt att lägga en snygg vardags makeup.

Gör det lätt för dig själv med…

Jag använder min beautyblender i stället för en pensel, till BB- cremen. Det ger ett vackert, naturligt resultat och går snabbt. Beautyblendern ska vara fuktig när du skal använda den, och du kan dutta på alla flytande makeup produkter på huden med den. Det är fantastiskt lätt att jobba med en beautyblender.

Den svarta eyelinern använder jag i den blöta kanten under ögat, för att markera ögat och skapa lite kontrast till de ljusa creme ögonskuggorna från Jane Iredale.

Tips: Kom ihåg att applicera din BB- creme, foundation eller en concealer på ögonlocken innan du lägger ögonskugga. Det ger en bättre grund för ögonskuggan, och får den att hålla bättre. Det gör även att färgen faktiskt ser mer ut som den ska, då foundation och concealer typiskt neutraliserar blåa och röda nyanser på ögonlocken.

Makeupen avslutas med mascara och läppstift. Mascaran från Lancôme är jag verkligen nöjd med, den kan jag varmt rekommendera.

Makeup på max 15 minuter

Vardagsmakeup på 15 minuter!

En makeup som denna, tar max 15 minuter att lägga, så de flesta hinner detta på morgonen. Och så är ju frågan om det skal vara BB-Cream, foundation eller löst mineralpuder. Möjligheterna är många, och det är ofta en smaksak om man är till det ena eller det andra.

Vardagsmakeup på 15 minuter!

Till vardags tycker jag att BB- creamen är fin, då det ger ett naturligt resultat. Det kan man också se på första bilden, där jag har BB- creamen i halva ansiktet, och löst mineralpuder på andra halvan. Mineralpudret är YoungBlood Natural Mineral Foundation i färgen Ivory, som fås i ett supersmart Basic Kit.

Kvälls makeup

Vardagsmakeup på 15 minuter!

Till kvällsmakeupen, skulle jag aldrig personligen välja en BB-Cream då jag föredrar en högra täckningsgrad då, men det är förstås en smaksak.

Jag använder ofta mineralpuder till vardags, och det tar inte längre tid att lägga BB- cream, så oavsett vilka produkter man föredar, kan det göras snabbt på morgonen, på under 15 minuter.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...