Torrt, krusigt eller lockigt hår? Förtvivla inte!

Kämpar du med kruset och ostyrigt hår? Och går du samtidigt in för plantbaserade produkter? Din lösning heter Aveda, och tro mig, du kommer älsa det!

Mitt egna, mellanlånga, halvkraftiga och krusiga hår, har jag tagit en del kamper med. I samband med min utbildning som frisör, har jag lärt känna en massa produkter, och jag har lärt vad som funkar till mitt hår. Har du som mig, kruset eller lockigt, och önskar att platta det, är det bra att välja en serie som platta till håret. Mitt val är det miljömedvetna märke Aveda, som utöver att ha naturliga ingredienser och essentiella oljor i sig, så är det också superläckra och lyxiga produkter.

Deras serie heter Smooth infusion, och här berättar jag lite mer om den:

Aveda Smoothi Infusion Shampoo

Schampot är otroligt milt, och kan därför användas dagligen. Den har en underbar doft, som påminner om Aloe Vera, eucayptus och citrus, vilket kan kännas helt wellness- inspirerat ute i badrummet. Mitt hår blir härligt mjuk av den, och det krusar inte alls lika mycket. Den är dessutom både paraben- och sulfatfri, och så är den värmeskyddande.

Aveda Smooth Infusion Syle-Prep smoother

Detta serum använder jag som en primer till håret, innan jag börjar att styla det. Dets föremål är att skydda mot luftfuktigheten och frizz i upp till 12 timmar! Jag har ofta problemet att även om jag plattar håret på morgonen, så krusar det under dagen. Detta serum förhindrar det, och gör samtidigt håret mjukt. Därutöver har den också värmeskydd. Den blir inte fet i håret, så den kan också användas till dig med fint hår. Efter serumet, använder jag en utjämnande creme ovanpå, för att ge extra effekt.

Aveda Smoothi Infusion Glossing- Straightener

Denna utjämnande creme är nog den bästa jag hittills har provat! Den har en lite gelé aktig konsistens, och så ger den en fantastisk glans till håret. Den är värmeskyddande, och så hjälper den med att dra ur krus och lockar ur håret. Genom att lägga sig som en värmeskyddande hinna på håret, kan den undvika att håret krusar sig resten av dagen. Det är dock viktigt att du fönar håret efteråt, för att aktivera de utjämnande egenskaperna.

Pssst!! Vill du kunna platta håret ännu bättre? Och orkar du inte använda så mycket tid på att föna håret? Då kan jag rekommendera att prova The Power Styler, som är två keramiska plattor med clips, som du sätter på näbben av hårtorken. De hjälper till att utjämna krus, och minskar torktiden tack vare dess design. Det tar ett par gånger att lära sig att effektivt torka håret med dem, men efter det, är de fantastiska! Platt hår på ingen tid, och utan plattång.

Kolla in här på bilden, det är enbart plattat med hjälp av dessa produkter och med ghd’s plattborste. Såhär platt kan jag aldrig få håret utan palttång.

Jag är mycket positivt överraskad över produkterna, och vill absolut rekommendera dig att prova dem, om du kämpar med krusigt eller lätt lockigt hår.

Av NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateri…

Relaterade produkter

ghd Borste Paddle Brush
Rek. Pris 311,00 sek
Ditt pris 259,00 sek

Nyaste

Nagellack som håller

Se med hur Le Mini Macaron funkar, och se resultatet

Boosta håret med Joico produkter

Kolla in hur fint resultatet blir av Joicos produkter

Kluvna toppar? Nej tack!

Här tipsar Camilla om det bästa skyddet mot kluvna toppar

Kundservice
Ring oss på (+45) 32 200 200
Verkliga varor
Alla objekt är 100% äkta
Största urvalet
Alltid mer än 10 000 artikelnummer

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans