Snabb leverans
1-4 arbetsdagar
Kundservice och rådgivning
Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Test: vilken mascara är bäst?

Test: vilken mascara är bäst?

Mascara är nog den viktigaste makeupen för mig, då jag tycker det är så himla snyggt med naturliga, framhävda ögon. Jag har nästan aldrig ögonskugga eller eyeliner till vardags, därför vill jag att min mascara ska vara effektiv och ge intensiva ögon.

Jag har testat fem olika mascaror, i olika prisklasser och med olika borstar, för att se vilken som blev min favorit.

Jag har testat dessa mascaror:

NR. 5 – Dr. Hauschka mascara

Denna mascara hade tyvärr ingen wow effekt för mig, och kommer därför på sista platsen av de fem mascaror jag har testat. Allt fungerar faktiskt riktigt bra med denna mascara, men den fattas det där lilla extra som gör mina fransar markerade och volymiösa.

Ärligt har jag inte något dåligt att säga om den, men av de fem jag har testat, är det heller inte den jag vill rekommendera som min favorit. På bilden här under, ser du resultatet av Dr. Hauschkas Mascara.

NR. 4 – Clinique Lash Power

Clinique Lash Power har en riktigt bra, bred borste, som får bra tag om fransarna och separerar dem bra, så de inte klumpar ihop. Tyvärr torkar mascaran otroligt snabbt, vilket gör det omöjligt att upprepa borstningen på fransarna flera gånger, för att ge lite mer volym.

Men, som ni kan se på bilden här nere, ger Clinique Lash Power fortfarande ett fint look till vardags, dock vill jag ha mer volym till fest.

NR. 3 – L'Oreal Volume Million Lashes Excess

Jag måste nog erkänna att jag tidigare har undvikt mascaror med små gummi borstar, då jag inte har tänkt att de skulle kunna göra mina fransar vackrare än de normala borstarna. Dock är jag verkligen överraskad, och det är inte sista gången jag köper mascaror med denna borste.

Anledningen till att mascaran har fått en tredje plats, är att den klumpade jämfört med de andra mascarorna. Den är riktigt bra i förhållande till prisen, dock behövde jag “städa upp” lite med en tops efteråt.

NR. 2 – Max Factor Masterpiece Transform

Max Factor Masterpiece Transform är verkligen en masterpiece och för mig, en verkligen överraskning! Det är speciellt borsten jag är förvånad över. Det är en väldigt liten gummiborste, som jag först hade jättesvårt för.

Jag är väldigt glad för att ha provat denna mascara, och den kommer absolut att vara en av de jag föredrar i framtiden. Borsten får bra tag om fransarna, och drar igenom hela fransarna bra, som ger vackra och kraftiga fransar. Jag tycker den är bra på att ge lite kortare fransar, mer volym.

NR. 1 Maybelline Go Extreme - Testvinnare!!

Maybelline Go Extreme lever verkligen upp till namnet, och är helt klart min testvinnare. Den har en fantastisk borste, som når helt ut till topparna på fransarna, samt torkar inte för snabbt så man hinner lägga flera lager, tills man blir nöjd med resultatet.

Den ger verkligen markerade fransar, vilket jag älskar!

Denna mascara är helt klart min fasta mascara i framtiden - utan tvekan!

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Dr. Hauschka Volume Mascara Black 10 ml (U)
Rek. Pris 258,00 sek
Ditt pris 154,00 sek
Maybelline The Colossal Go Extreme Mascara Leather Black 9,5 ml (U)
Rek. Pris 149,00 sek
Ditt pris 89,00 sek
Loading...