Snabb leverans
1-4 arbetsdagar
Kundservice och rådgivning
Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Sov bättre med gott samvete

Sov bättre med gott samvete

Det ekologiska märket Pukka, producerar välsmakande téer och jag har hittat en, som hjälper mig att slappna av på kvällen, och ger en god natts sömn.

Téet från Pukka är 100% ekologiska och kommer från de hållbara lantbruken, som lever upp till kraven kring fair trade. Pukka har utöver téer med en specifik smak, också utvecklat téer, som har en speciell verkan på kropp och sinne.

Pukka Night Time

Jag föll snabbt för Pukka Night Time, som lovade en avslappnande verkan med slogan “Peace in a teacup”.

Jag har alltid saker på g, i olika projekt och när jag närmar mig sist på kvällen, känner jag mig ofta rastlös och har svårt att komma till ro. Jag har tidigare provat att dricka kamomillté, men jag tycker inte smaken är särskilt god.

Då jag läste om Pukka Night Time, såg jag, att den har vunnit guld vid “The great Taste Awards”, som är en slags Oscar för matvaruindustrin. Det måste betyda att den smakar bra! Och det måste jag säga - wow! Den har så många olika smaknyanser, och den är absolut inte tråkig i smaken.

Redan när man öppnar förpackningen till de 20 té breven, kan man dofta lavendel. Smaken är en blandning av örter och blommor, där det primära är lavendel- havre- och limeblomma. Därutöver, är det lakritsrot, basilikablad och valerianarot som också är med till att ge den avslappnande effekten. En kanske uppenbar sak, är att den självfallet är koffeinfri.

Ett annat plus vid denna té, är att förpackningen verkligen är så fin! Den är fint dekorerad, både på utsidan och insidan. Efter en kopp Pukka Night Time té på kvällen, är jag avslappnad och klar till att få en god natts sömn, och det går som tur är, inte länge innan jag är i drömmarnas land.

Skrivet av: Steffie

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Pukka Night Time Tea - Organic
Ditt pris 52,00 sek
Loading...