Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Såhär får du den perfekta Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är precis runt hörnet, och det är väldigt olika hur man firar det. Ofta handlar det om kvinnor, som blir bortskämda med dyra gåvor och stora buketter, men jag vill här nere komma med mitt förslag, på den perfekta alla hjärtans dag till er båda! Det handlar om att skämma bort den du tycker om.

Börja dagen bra

Såhär får du den perfekta Alla hjärtans dag

Börja dagen med att göra hans favoritfrukost. Min pojkvän älskar pannkakor, så det skulle vi såklart ha.

Medans jag lagade pannkakorna, hade jag en underbar ansiktsmask på från MaskerAide - jag valde I don’t Wanna Grow up- masken, som utjämnar fina linjer och tillför en massa fukt till huden. Min hud får den finaste glöden efteråt, och huden känns härligt mjuk. Därefter, skämde jag bort migsjälv med ett varmt bad med alla mina favoritprodukter. Efter badet la jag en fin makeup, och tog på snygga kläder.

Såhär får du den perfekta Alla hjärtans dag

Se till att du känner dig snygg från innerst till ytterst; tag på dig snygga underkläder och en snygg klänning du känner dig bekväm i. Gör några mjuka lockar i håret, och använd en fin läppstift som matchar outfiten.

BareMinerals har gjort några underbara läppstift, som håller bra på färgen. Se dem här: BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick.

Om du själv känner dig bekväm kommer det smitta av sig till pojkvännen, och han kommer definitivt bli mer dragen till dig.

Hemmadate

Såhär får du den perfekta Alla hjärtans dag

På kvällen hade jag gjort hjärtformade mini pizzor, serverat med öl.

Njut middagen med stearinljus och låg stämningsmusik i bakgrunden. Använd tiden på att prata ordentligt, och berätta för varandra, vad era känslor är. Efter middagen serverade jag nybakad kaka, och godis i fina röda färger. Kolla på en bra film och njut av varandras sällskap. Ge varann massage, använd eventuellt en massageolja med doft, exempelvis Badeanstalten’s massageolja med lavendel, som ger en lugnande och värmande verkan.

Såhär får du den perfekta Alla hjärtans dag

Jag har valt att skämma bort min pojkvänn till alla hjärtans dag, men du kan absolut skämma bort din bästa kompis, eller din mamma? Hon behöver säkert också bli lite ompysslad :)

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...