Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Romantiska färger till Alla hjärtans dag

Romantiska färger till Alla hjärtans dag

Makeup’en här är inspirerad av Alla hjärtans dag, men kan användas till många andra anledningar också.

Jag har försökt att skapa ett tjejigt look med feminina färger, som passar till alla. Samtidigt är det en enkel makeup, som de flesta kan skapa hemma.

De perfekta produkterna till en vacker hy

Jag är stort fan av Youngblood - mineralpudret, contour färgen, rougen och setting pudret är allt ihop från Youngblood.

Produkterna kan köpas i kittet Youngblood Purely The Basics Kit - Light där man får allt man behöver, till en fin bas makeup.

Jag tycker verkligen, att man får mycket för pengarna med detta kit.

Det är ett ljust och lite mörkare mineral puder i kittet, den mörka är för mörk till mig, så den använder jag till att göra contour med. Det är den otroligt bra till.

Romantiska färger till Alla hjärtans dag

Innan jag applicerar minderalpudret, använder jag New CID I- Conceal Concealer för att täcka ringar under ögonen, rodnad på haka och omkring näsan, samt till att dölja orenheter. Den appliceras med en inbyggd pensel, så den är otroligt lätt att använda.

Ovanpå mineralpudret duttar jag New CID I-illuminise i färgen Pearl på kindben, under ögonbrynen och på amorbågen, precis på kanten av överläppen.

Det är en riktigt vacker highlighter, som ger så fint skär till huden.

Tips: När man använder en creme highlighter ovanpå puder, ska man vara lite extra försiktig med att inte dra cremeprodukten över puder- makeupen, det kan få det hela att sätta sig i kakor. Så dutta på cremeprodukten, antingen med ett finger eller en pensel.

När basen är färdig, sprayar jag huden med Jane Iredale Pommisst Hydration Spray, som liksom förseglar makeupen och förlänger hållbarheten.

Sprayen är också bra att ha med på farten, så kan man snabbt fräscha till huden under dagen. Speciellt om man, precis som jag, sitter på ett kontor hela dagen, då huden kan bli torr av inneklimatet, då är den här sprayen verkligen en räddning.

Tro mig, man blir beroende!

De perfekta produkterna till vackra ögon

Romantiska färger till Alla hjärtans dag

Jag börjar med Maybelline Colorshow Mono Eyeshadow i färgen Vice. Den applicerar jag i globlinjen, altså över själva ögonlocket. Hur högt upp mot brynen man vill ha färgen, är såklart valfritt, beroende på hur intensivt look man vill ha.

Som det kan ses på bilden med alla produkterna, så har jag använt en del av denna ögonskugga. Jag älskar den, och använder den både som ögonskugga och rouge.

Därefter, använder jag New CID I- Smoulder i färgerna Amethyst och Ember. Amethyst använder jag på ögonlocket, och Ember under ögat. De är otroligt lätta att jobba med, och har två funktioner. I ena ändan är det en eyeliner, och i andra ändan är det en otroligt läcker, creme ögonskugga som appliceras med en skumapplikator. Avslutningsvis använder jag min favorit mascara, Lancôme Hypnôse i färgen svart.

Den perfekta produkten till vackra bryn

Jane Iredale Eyebrow Pencil i färgen Dark Brunette, är utan tvekan min favorit till brynen. Jag har verkligen aldrig provat ett produkt, som passar så bra i färgen, och som är så lätt att jobba med, och håller så bra. Den kan verkligen rekommenderas.

Om jag ska komma med ett minus, så är det att man använder den för snabbt, så man måste investera i en ny.. men det gör jag gärna, så bra är den!

Det perfekta läppstiftet

Romantiska färger till Alla hjärtans dag

Till den perfekta Alla hjärtans dag- makeupen, tycker jag att det kräver ett rosa läppstift. Jag har valt Max Factor Colour Elixir Lipstick i färgen Pomegranate, som jag verkligen gillar.

Den är så underbart mjuk och har en vacker färg, och är väldigt hållbar. Precis som jag vill att ett läppstift ska vara.

Det var mitt förslag på en tjejig makeup till Alla hjärtans dag, som även kan användas vid andra tillfällen.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...