Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Rønsbøl mot exem

Rønsbøl mot exem

Jag har väldigt känslig hud, och har länge haft problem med exem runt ögat. Jag har provat en massa olika cremer från apoteket, men tycker inget har hjälpt - förräns nu!

Jag har nämligen provat Rønsbøl Clinic Repair Cream!

Det första jag föll för, med denna special creme, är att den är helt utan parabener, parfym och färgämnen, vilket passar perfekt till min känsliga hud runt ögonen. Cremen är väldigt fet i konsistensen, och det känns tydligt att den är väldigt dryg att använda. Pump- funktionen är genial, då det är det mest hygieniska sättet att få ur cremen på.

Den känns härligt lugnande på min hud, och så kan jag tydligt se hur den förbättrar exemen runt mina ögon. Det är bara två dagars skillnad på bilderna, har ni sett vilken skillnad!

Rønsbøl mot exem

Härligt mjuk och återfuktad hud

Den är mycket ren att se och dofta till, och den skriker “jag är inte farlig för huden” vilken verkligen tilltalar mig. Jag använder cremen efter att jag rensat huden med Rønsbøl Skin Tonic både morgon och kväll. Precis när jag smörjt det, kan det sticka lite i huden, men det är de aktiva ingredienserna som börjar jobba på en gång. Den stickande känslan försvinner efter cirka fem minuter, så känns uden både mjuk och återfuktad. Den är dessutom genial till torra armbågar och knän, då den innehåller en massa fukt.

Rønsbøl mot exem

Rønsbøl är i övrigt ett danskt producerat märke, som är så naturlig det bara går, och produkterna är utan alla konstiga ämnen, plus att den är dermalogiskt testat.

Här hittar du hela den underbara serien från Rønsbøl: Rønsbøl

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...