Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair
Glömt lösenordet?

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Mina 5 julklapps idéer till mannen

Vet inte du heller vad du ska önska dig till jul? Då är du inte den enda.. Egentligen önskar jag mig bara att vara tillsammans med min familj, och att få MASSOR med mat!

Jag har alltid haft svårt för att göra en önskelista, då jag inte tycker att jag fattas något. Jag har ofta bara köpt det jag tycker att jag behövde.

Med det sagt, så är jag och min flickvän just nu igång med att renovera lägenheten, så ett nytt kök vore kanske något.. men kanske lite över budget för de flesta. Därför har jag haft huvudet i tankeverkstaden, och hittat lite önskningar här.

Mina 5 julklapps idéer till mannen

Min första önskan

Varje år, får jag massor med parfymer och deodoranter i julklapp, även om jag inte önskat mig det. Kanske är det ett hint, jag vet inte riktigt?

Men, för att förebygga, att jag inte ska ut och byta mina deodoranter och parfymer igen, har jag istället valt att önska mig Bvlgari Aqva Pour Homme Marine Deodorant, som är en fräsch deodorant i stick- form.

Mina 5 julklapps idéer till mannen

Den innehåller toner av sjögräs, rosmarin och grapefrukt och är samtidigt utan alkohol, så den passar perfekt till känslig hud.

Min andra önska

En parfym är alltid ett stort hit när vi pratar julklappar, och här kommer med varje år på min lista. Jag önskar mig parfymen Bvlgari Aqva Pour Homme EDT 100ml.

Mina 5 julklapps idéer till mannen

Parfymen har jag fått rekommenderat av min flickvän, och därför tänker jag att det är ett försök värt, även om jag inte själv har doftat till den. Min flickvän brukar dock ha väldigt bra smak ;)

Min tredje önska

Jag har ytterligare valt att önska mig, min absoluta favorit ansiktscreme, som är Biotherm Homme Aquapower Dry Skin 75 ml.

Mina 5 julklapps idéer till mannen

Det är den bästa ansiktscremen jag någonsin har provat, och därför ska den förstås med på min önskelista. Det är en ganska dyr ansiktscreme, men jag tycker absolut att den är alla pengar värd.

Min fjärde önska

Jag har i många år, varit stor fan av Renati Rock Hard på grund av dess extrema hold och ganska låga pris. Men, jag tänker att jag nu vill prova en ny, och då har jag fått Sebastian Craft Clay Vax 50g rekommenderad av min frisör.

Mina 5 julklapps idéer till mannen

Anledningen till att jag valde denna, är att den har ungefär samma egenskaper som min älskade Renati, dock med lite extra plus. Sebastian Craft Clay Vax 50g ger nämligen håret det starka hold jag gillar, och ett definierat look. Den är lätt att fördela i håret, och du kan ändra stylingen under dagen om du vill.

Min femte önska

..Är en barberare. Här har jag valt en Panasonic då rakningen kan klaras medans man duschar.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Sebastian Craft Clay Hair Wax 50 gr.
Rek. Pris 405,00 kr
232,00 kr
318,00 kr
Loading...