Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Leveranstiden förlängs på grund av omlokalisering. Förväntad leveranstid: 5-7 vardagar

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Jag kan bara säga en sak, efter att ha testat Magnitone Vibra- Sonic Cleansing Brush - den måste man verkligen äga!!

Behöver du en förnyar, frisk och klar hud?

Då vill jag helt klart rekommendera, att du skämmer bort dig själv och köper en Magnitone Cleansing Brush. Jag är typen, som inte orkar använda så lång tid på att rensa min hy, även om jag vet att det är en mycket viktig del av den dagliga hudvården.

Min Magnitone borste har fått en fast plats på badrummet. Antingen använder jag den vid handfatet eller under duschen. Jag har valt en fin, orange färg, men den finns i flera olika färger.

Klicka in här, och läs mer om Magnitone Vibra Sonic Daily Cleansing Brush

Det blir inte lättare än såhär, du trycker bara på en knapp så gör borsten jobbet åt dig!

Såhär använder du borsten

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Borsten kör i 20 sekunder, därefter säger den pip, som betyder att man ska byta område i ansiktet. Man kör 3 x 20 sekunder, och på 60 sekunder täcker man hela ansiktet.

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Man kan använda alla typer av cleansers till Magnitone. Det betyder, att jag också använder en peeling lite då och då, och då använder jag denna med små, fina korn: Rønsbøl Clinic Peeling Serum.

Favorit cleanser just nu

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Men just nu, är en av mina favorit cleansers John Masters Jojoba Ginseng Exfoliating Face Cleanser, som går in och exfolierar mjukt, och den doftar fantastiskt. Plus, att den har en praktisk pump, som är lätt att använda.

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

6 anledningar till att välja Magnitone Brush?

  • Den rensar på djupet

  • Porerna minskas

  • Den ger en lätt exfoliering

  • Huden blir mjuk, klar och frisk

  • Rensar huden på 3 x 20 sekunder

  • Har en återstramande effekt

Önskar du extra uppstramning till huden?

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Det finns olika huvuden till Magnitone, och jag har blivit stor fan av The Stimulator Head. Den används till att strama upp och tona huden. Jag använder en typiskt med en bra ansiktsolja från Badeanstalten, men man kan även använda den med ett serum eller en ansiktscreme. Jag kan lova er, att den får igång huden, även när man är färdig kan man känna hur huden vibrerar.

Här hittar du The Stimulator Head .

Magnitone - en gadget du bara MÅSTE äga!

Det följer en liten necessär med till Magnitonern, som man kan ha borsten i och som är praktisk när man ska ut och resa. Strömkabeln är till USB, och laddaren kopplas in i borsten med hjälp av magnet. Den håller länge innan den behöver laddas om.

Lycka till med Magnitone Vibra Sonic Daily Cleansing Brush! :)

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...