Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Kommer du ihåg att vårda huden över vintern?

Vintern är hård för huden, och många upplever en torr och känslig hud, speciellt under vintermånaderna. Jag har hittat några produkter, som hjälper med att återfukta och vårda huden, så den inte blir torr.

Kommer du ihåg att vårda huden över vintern?

Min känsliga hud blir lätt torr under vintern, så den behöver bra produkter som kan tillföra en massa fukt, utan att huden blir alldeles glansig. Samtidigt är jag ganska kräsen med vilka produkter jag använder i ansiktet, för jag vill gärna vara försiktig med huden.

Biotherm Biosource bygger på miljövänliga produkter, och är indelade i två serier; en till normal hud, och en till torr hud. Jag har valt 2 produkter från torr- hud- serien.

Dessa två fina rensprodukter är för och främst super feminina, och jättefina att ha på vilket badrum som helst!

Doften är milt parfyrmerad, och konsistens är lätt och underbar. Men fungerar de?

Fungerar produkterna?

JA! Min hud blir silkeslen, och den är inte alls lika torr. Cleansing milken innehåller spår av mineraler, som milt rensar huden för makeup och smuts (dock inte vid ögonområdet). Min hud känns verkligen så himla mjuk, och man kan verkligen känna hur fukten tränger ner i huden. Skintonicen känns fräsch på huden och även den utan att torka ut. Jag har förut varit lite återhållen med skintonics, för att det har kännts som att de torkar ut huden. Denna skintonic, är dessutom parabenfri och jättebra till känslig hud. Jag använder settet både morgon och kväll, och använder en bomullstuss till att applicera det.

Äntligen blev min hud vinterklar! Är din det??

Psst! Har du sett det stora urvalet av Biotherm hos NiceBeauty.se? Du hittar det här.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Loading...