Snabb leverans
1-4 arbetsdagar

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Empties vol. 2

Empties vol. 2

Kérastase Chronologiste Revitalizing Exfoliating Care Pre-Shampoo

Det är verkligen en produkt, jag har varit otroligt glad för här under vintern, då jag kämpat med torr hårbotten.

Det kalla vädret utanför och värmen från elementen inomhus, tillsammans med hårföning, är verkligen hårt för hårbottnen, och därför är det så viktigt att komma ihåg att ta hand om den. Därför, kan jag verkligen rekommendera denna produkt.

Dag- och nattcreme från Ecooking

Tidigare har jag inte varit sådär supernoga med att använda dag- eller nattcreme, då jag inte gillar känslan av creme på huden.

Men nu rundar jag snart ett kritiskt punkt rent åldersmässigt (japp, jag blir snart 30), och det har alltså börjat komma en hel del fina linjer i huden, speciellt kring ögonen. Därför har jag nu (kanske lite för sent) börjat använda både dag- och nattcreme regelbundet.

Dessa två från Ecooking är från deras resekit, som utöver dessa, även innehåller en rengöringsgel, ansiktsmist, rengöringsservetter, multiolja, en multi balm och några blandade kapslar av olika serum. Settet här är det första jag provat från Ecooking, och jag är otroligt positiv över produkterna.

Lancôme Mascara Hypnôse i svart

Det här är en av mina absoluta beauty favoriter, och en mascara jag kommer tillbaka till igen och igen. Den ger mina fransar den helt rätta mängden volym, och den varken klumpar eller smular. Helt klart, den bedste mascaran.

Jag använder den till min vardagsmakeup, och när jag ska på fest, den kan allt.

Fudge Hair Cement Fixing Spray

Den här sprayen ger verkligen ett bra hold, vilket gör den perfekt om man tuperar håret, och vill ha bra hold och fyllighet. Det är också mest till tupering jag har använt denna, samt när jag plattar håret.

Sprayen har en fuktavvisande egenskap, som gör den superbra när man plattar håret, så att det håller hela dagen, även om man går ut.

Batiste Dry Shampoo Tropical Coconut & Exotic

Den sista produkten jag har tömt, är en torrschampo, och detta kan jag verkligen inte leva utan! Jag har alltid ett stort urval av torrschampon stående i skåpet, och skiftar ofta mellan vilken doft jag önskar.

Denna från Batiste har en Tropical doft, som egentligen inte riktigt passar till årstiden. Jag tycker att det är en sommardoft, men det var inte så mycket kvar i den, så jag använde upp den för att få plats i skåpet.

Här kan du köpa alla produkter ?

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Kérastase Chronologiste Revitalizing Exfoliating Care Pre-Shampoo 200 ml
Rek. Pris 408,00 sek
Ditt pris 327,00 sek
Ecooking Traveling Kit W. Cleansing Gel
Ditt pris 407,00 sek
Fudge Hair Cement Fixing Spray 300 ml (U)
Rek. Pris 285,00 sek
Ditt pris 217,00 sek
Batiste Dry Shampoo Tropical Coconut & Exotic 50 ml
Rek. Pris 40,00 sek
Ditt pris 26,00 sek
Loading...