Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Jakten på den perfekta hyn

Jag tycker, att den bästa accessoar en kvinna kan bära, är en vacker hud. Därför, har jag gått på jakt efter det perfekta receptet, till en vacker hy. Det är ingen hemlighet, att det krävs en bra blandning av hälsosam kost, motion och de rätta hudvårdsprodukterna, men vad fungerar bäst? Läs med här, där jag berättar vad som funkar för mig!

Jakten på den perfekta hyn

Jag är varken kosmetolog eller hudvårdsexpert, men jag har testat några olika teorier om vägen till en vacker hy, och här kan du läsa om vad jag tycker, har hjälp för mig:

Saker som påverkar huden innifrån:

  • Vatten är superbra för huden, och är med till att rensa slaggprodukter i kroppen, som bland annat kan göra att du ser mer trött ut. Personligen tycker jag, att det kan vara svårt att bara dricka vatten när jag inte är törstig.. jag äter därför gärna ett par mandlar eller en riskaka för att öka törsten lite grann - jag använder även lite mer kryddor i maten, som också är med till att öka min törst.

  • Vitlök! Jo, man tröttnar snabbt på lukten, men vitlök innehåller zink, som är effektivt till att behandla irriterad och skadad hud, så prova att smyga ner en eller två vitlöksklyftor i maten, när du har möjlighet för det.

  • Jag har också börjat äta fiskolja! Min pojkvän har det senaste året provat att få mig till att äta det, men jag har verkligen inte gillat smaken och absolut inte konsistensen! Men, men, men.. jag har övergett mig. Jag hade läst, att fiskolja ger en vacker och hälsosam hud, och att det speciellt är bra för torr och irriterad hud, så jag var tvungen att bita ihop. Jag har vant mig vid smaken nu, och får det varje dag.

Jag tycker min hy har blivit mycket finare, och mycket mjukare! Dessutom, nedsätter fiskoljan också risken för många olika sjukdommar, so what’s not to like?

TIPS: Välg fiskolja med citronsmak, det gör den lättare att få ner, och drick massor med vatten efteråt.

Jakten på den perfekta hyn

Generellt provar jag bara att äta så nyttigt som möjligt. Jag vet, att du säkert har hört det förr, men det fungerar faktiskt! Jag var på en tre månaders kur tidigare, och jag kunde tydligt se vilken roll kosten har för huden - så mitt råd är helt klart; ät en massa frukt och grönt, drick massor med vatten, och se till att du varje dag, också får bra fetter, från exempelvis avokado, mandlar, fisk osv. På det sättet får du alla de nödvändiga vitaminerna, som behövs för att få en vacker hy nu, men även för framtiden.

Saker som påverkar huden utifrån:

  • Jag byter mitt örngott så ofta jag kan! Det gör jag, då huden avsöndrar en massa slaggprodukter medans man sover, som lossnar och fastnar på örngottet, och som går vidare runt i ansiktet osv när man vrider på sig.

  • Jag provar, så mycket jag bara kan, att undvika händer i ansiktet. Det låter kanske underligt, men jag tar ofta migsjälv i att sitta och pilla vid mina kinder, haka eller andra ställen i ansiktet, när jag har tråkigt eller ska koncentrera mig, och det är verkligen ingen bra vana! Även om man ofta tvättar händerna, kan det inte undvikas att det kan finnas bakterier på fingrar och under naglar. Så prova att inte ha händerna uppe i ansiktet :)

  • Självfallet, är det också superviktigt att rensa och vårda huden. Jag har länge bökat med irriterad hud under näsan, och har varit på utkik efter produkter som kan hjälpa mig av med detta. Jag blev introducerad för “Redness Therapy" serien från Mudad, som skulle vara jättebra för just mina hudproblem. Den innehåller en massa effektiva ingredienser, som lugnar och mjukgör den känsliga hyn.
Jakten på den perfekta hyn

Nu har jag använt serien i tre veckor, och jag älskar den! Jag kan tydligt se skillnad, och min hy känns absolut inte torr och irriterad längre! Jag använder den i hela ansiktet, även om det är på utvalda ställen som jag verkligen har bekymmer. Min hy har blivit mycket mer jämn i hela ansiktet, och har fått en mycket finare glöd.

Jakten på den perfekta hyn

Jag börjar med att rensa min hud med Murad Redness Therapy Soothing Gel Cleanser. Det är en gelé som tar bort döda hudceller, och som lugnar huden.

Därefter, använder jag Murad Redness Therapy Recovery Treatment Gel, som är en super läcker lättviktsgelé, som speciellt är bra mot känslig hy. Jag låter den tränga in i huden, innan jag använder Murad Redness Therapy Sensitive Skin Soothing Serum, som verkligen är ett bra serum - det återuppbygger hudens fuktbalans. När jag känner att den har tagits upp ordentligt av huden, använder jag min Murad Redness Therapy Correcting Moisturizer SPF 15; en underbart krämig och återfuktande ansiktscreme. Hela serien har verkligen gjort en enorm skillnad för mig!

Ett par gånger i veckan, använder jag även Murad Pore Reform Skin Smoothing Polish, som är en mild peeling, som rensar på djupet och på så sätt, minimeras tillstoppade porer och pormaskar.

Jakten på den perfekta hyn

När jag har rensat min hy, använder jag alltid en liten handduk till att torka mitt ansikte med. Jag använder en ren handduk varje gång, och ser till att inte torka för mycket, men mer att dutta tills mitt ansikte är torrt. Torkar man runt för mycket i ansiktet, riskerar man att rispa huden, och göra den torr och irriterad.

För att skydda min hy, och speciellt min känsliga hy runt näsan, använder jag Dermalogica Ultra Calming Barrier Repair från Dermalogica. Alla kosmetologer jag har pratat med, hyllar denna till skyarna och jag förstår varför! Det är verkligen en unik produkt, som hjälper till att skydda huden - speciellt om vintern, när kylan är exrtra hård. Utöver det, minskar den också rodnader och irritation. Barrier Repair är inte en ansiktscreme, men en creme du kan använda på områden som du känner är mer utsatta. Den kan inte användas för sig själv i ansiktet, och därför behöver du en ansiktscreme under. Jag använder denna varje dag, efter min vanliga hudrutin och kan absolut inte överleva vintern utan!

Jakten på den perfekta hyn

Jag hoppas du har kunnat använda mina råd, och att de har varit lika effektiva för dig, som för mig. :)

Av: Louise C.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Loading...