Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

25% PÅ SMINK OCH HUDVÅRD | KLICKA HÄR!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Från morgon hår till snyggt hår

Här visar jag, hur jag på under 10 minuter får styr på morgonhåret, och får snyggat till det med lockar.

Från morgon hår till snyggt hår

Om du, precis som jag, enbart tvättar håret en gång om veckan, är en torrschampo säkert ett måste även hos dig.

Jag använder torrschampo nästan varje dag, och det är faktiskt det första jag sprayar i håret, innan jag börjar styla det. Denna gången vill jag testa Bumble and Bumbles Hair Powder till brunt hår. Den är skapat till att både täcka en lätt utväxt, men även att ta bort överbliven fett från hårbottnen.

Från morgon hår till snyggt hår

Då jag är mörkare i bottnen, föredrar jag alltid en färgad torrschampo, så jag inte får ett vitt pulver i håret. Denna fås till ljust, brunt och svart hår.

Jag skakade flaskan ordentligt, därefter delade jag upp håret i sektioner och sprayade i produktet. Den täcker min lilla utväxt riktigt bra, så den får topp poäng. Jag tycker dock inte, att den tar bort fettet från hårbottnen helt i samma grad som andra. Så, denna kan jag rekommendera till er som kanske inte helt väntar så länge som jag, med att tvätta håret. Men, den ger fortfarande fint resultat :)

Och så värmeskydd

Från morgon hår till snyggt hår

Härefter sprayar jag Redken Heat Styling Iron Shape 11 och börjar därefter att borsta håret. Jag delar håret i två sektioner, och börjar locka håret med min plattång.

Från morgon hår till snyggt hår

Med lite övning går det faktiskt lika snabbt att locka det, som att platta det. Jag tar ganska stora sektioner, då jag bäst gillar mjuka lockar till vardags.

För att få lite volym i håret, tuperar jag med tuperingskammen från Kardashian Beauty (slut på lager just nu). Den är riktigt bra till att verkligen få tag i hårstråna. Nu kan man dra igenom fingrarna och “ruska till det” lite som man vill. Avsluta eventuellt med en mjuk vax eller hårspray.

Från morgon hår till snyggt hår
NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Relaterade produkter

Loading...