Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

Cushion: Foundation på ett helt nytt sätt!

Cushion: Foundation på ett helt nytt sätt!

Jag har fått lov att testa L’Oréals nya Nude Magique Cushion Foundation i den ljusaste färgen, 01 Porcelain. Det är ett helt nytt sätt att använda foundation på!

Cushion foundations är relativt nytt och hypat fenomen. Man säger att vi här i Europa och USA är några år efter, om man jämför med asiatiska skönhetsprodukter. Konceptet med foundation i en luftig liten kudde kommer från Korea, och Koreanerna har haft denna typ av foundations länge. Det har först nyligen kommit till Europa, där Lancôme var först, och därefter L’Oréal. Märken som MAC, Yves Saint Laurent och Yves Rocher är också på gång med att lansera dessa cushion foundations.

Förpackningen ser otroligt söt och delikat ut, och den är väldigt praktisk att ha med på farten, när du behöver förbättra makeupen. Super smidigt produkt. När du öppnar det vackra, rosa, metaliska locket, hittar du en “tap tap” applikatorsvamp, som säkrar en mjuk, silkeslen finish. I rummet nedanför, hittar du en luftig kudde, som är fylld med foundation.

Cushion: Foundation på ett helt nytt sätt!

Här har jag listat några av egenskaperna:

  • Lätt täckning och glöd

  • Ljusreflekterande och återfuktande formula

  • Friskt och naturligt resultat, som inte ser så påsminkat ut

  • Mycket användarvänlig

  • Innehåller SPF 25

  • Finns i 4 nyanser; 01 Porcelain, 03 Vanilla, 04 Rose Vanilla och 11 Golden Amber.

Applikatorsvampen var jag tyvärr inte så imponerad över. Den blir snabbt äcklig, och så är den hård och svår att applicera foundation med. Man känner nästan att man gnubbar foundation runt i ansiktet. Applikatorsvampen “glider” inte så lätt på huden. Personligen är jag mer för en Beautyblender eller pensel, så detta använde jag till att applicera min cushion foundation istället. Men det är ju en smaksak, så prova dig fram och se vad du gillar bäst :)

Denna foundation är ganska ohygienisk, då det lätt kan bildas bakterier i svampen. Hållbarheten är inte heller sådär superbra, den håller inte hela natten, utan man behöver förbättra den. Jag har provat med en primer under, och ett puder ovanpå foundation, men resultatet blir det samma.

Cushion: Foundation på ett helt nytt sätt!

Du kan snabbt bygga på täckningen, men den kan också vara nästan transperant, om du hellre gillar det så. Min hud är lite oren, och har stora porer, så det är en del som behöver täckas. Jag använde två lager av Nude Magique Cushion Foundation. Min hud ser fräsch och levande ut, men en vacker glöd.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...