Countouring för nybörjare

Är du, precis som jag, nyfiken på hela contouring området, men du är nervös för slutresultatet? Ett bra sätt att börja på, är med Youngbloods fantastiska contouring palette!

Youngblood Contour Palette

Den innehåller 6 vackra färger; 3 till att tona ned, och 3 till att framhäva sina drag med. Därutöver är de indelade i ljusa, medium och mörka färger, så det är till alla hudtyper i denna palette. Man kan dock även experimentera med exempelvis den mörka contour färgen, tillsammans med den ljusa highlightern. Genom att paletten är uppdelad i olika nyanser, blir det mycket lättare att prova sig fram, utan att det slutar i katastrof och man måste börja om.

Tip: Till denna palett följer det en guide med, där det är en del bra råd. Dessa kan vara bra att följa om du känner dig helt lost, eller är nybörjare med contouring.

Contouring; Så gör du:

Börja alltid med en ren grund. Se till att huden är ren med en cleanser eller liknande, därefter använd en primer, som ser till att makeup’en blir jämn. Efter det, använd en foundation i en färg som passar till din naturliga hudton. Avsluta med puder. Nu kommer det viktiga; kolla i spegeln, och se, vilka drag du vill framhäva? Och vilka ska tonas ned?

Framhäv kindbenen

De flesta önskar att framhäva kindbenen, då det ger illusionen av ett smalare ansikte. Detta görs, genom att lägga en mörk färg från din contour palett, under kindbenen och en ljus highlighter på själva benet. Det kan också vara att du har en bred näsa, som du vill minimera. Här kan du lägga den mörka nyansen på sidan av näsan, och den ljusa på näsryggen.

Det är också riktigt fint att lägga en highlighter precis under ögonbrynet, som “lyfter” ögonområdet.

Använd en ordenlig borste

Kom alltid ihåg att blenda ihop färgerna ordentligt, och kom ihåg att använda en bra borste vid appliceringen. Jag gillar verkligen Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush, som är en sned borste gjord av gethår.

Den sneda vinkel på hårstråna, gör det lätt att applicera färgen, utan att det hamnar i hela ansiktet.

Pssst! Denna palett kan även användas på kroppen, exempelvis på nyckelbenen och bröstkorgen. Mitt bästa råd, är att prova dig fram, så du hittar vad som passar bäst till just ditt ansikte.

Om du vill veta mer om Youngblood Contour Palette, så klicka här!

Av NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateri…

Relaterade produkter

Youngblood Contour Palette
Rek. Pris 519,00 sek
Ditt pris 415,00 sek
Youngblood Natural Hair Contour Blush Brush
Rek. Pris 293,00 sek
Ditt pris 234,00 sek

Nyaste

Nagellack som håller

Se med hur Le Mini Macaron funkar, och se resultatet

Boosta håret med Joico produkter

Kolla in hur fint resultatet blir av Joicos produkter

Kluvna toppar? Nej tack!

Här tipsar Camilla om det bästa skyddet mot kluvna toppar

Kundservice
Ring oss på (+45) 32 200 200
Verkliga varor
Alla objekt är 100% äkta
Största urvalet
Alltid mer än 10 000 artikelnummer

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans