Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

All I want for christmas is...

Jag har testat denna trestegs- kur från Ole Henriksen, Power Peel Kit med hoppet om att få en mjuk och fräsch hud, med en förnyad glöd.

All I want for christmas is...

Min hud är i denna kalla tid väldigt besvärlig. Den är torr och sträv, och med den grunden får man ingen fin hud, och absolut inte om man tänker på att det ska makeup på också. Jag använder dagligen Youngbloods mineralpuder, vilket jag är väldigt glad för. Problemet är bara, att när min hud är så torr, kan mineralerna inte blenda sig riktigt i huden, och får nästan ett krackelerande och kakigt resultat. Jag behövde verkligen en djupgående peeling!

3 Stegs behandling från Ole Henriksen

All I want for christmas is...

Denna behandling har som syfte att reducera rynker, solskador samt att jämna ut eventuell pigmentering. Med hjälp av en effektiv exfoliering förfinas huden, och gör den mer jämn. Det lät som något för mig, så jag var TVUNGEN att prova.

Man börjar med att fukta huden lätt, och därefter öppna första steget i kuren. Man möts här av en underbar mandeldoft. Detta är exfolieringen, som man masserar in i huden med cirkulära rörelser, och i uppåtgående riktning. Förutom mandlar, innehåller scrubben havre, bambus och honung.

När denna är väl masserad in i huden, låter man den sitta i två minuter. Härefter, tvättar man av den med ljummet vatten. Med i förpackningen, får man även två svampar, men låt dig inte luras av att de liknar papp; när man först får dem under vattnet, blir de otroligt mjuka.

Steg 1

Steg 1 scrubbar bort alla de döda hudcellerna, och gör huden mer mottaglig för steg två.

Steg 2

Steg två ska vara på torr hud. Detta är en Lemon Strip Peeling, som är med till att jämna ut huden genom mjölksyra, fruktsyra, lakrits och algextrakt. Jag masserade in den i huden med cirkulära rörelser, och redan efter kort tid kände jag att den började jobba. Det kändes lite som små kyliga prickar på huden.

Steg 3

All I want for christmas is...

Efter tre minuter kom jag till steg tre, som skal direkt ovanpå Lemon Strip Peelingen. Detta är en Chamomile Comfort mask, som jag direkt kunde känna hade en lugnande effekt på huden. Den har också återfuktande ingredienser i sig, som nattljusolja och jojobaolja. När jag var färdig med behandlingen, tog jag min dagcreme på, och kunde verkligen se skillnad från förr. De torra partierna och den sträva huden var borta, och min hud glänste nästan, som om den var nypolerad.

En förpackning består av 6 behandlingar, så det finns tillräckligt för att hålla hudens fräscha glöd på top, och att få en större effekt efter flera behandlingar. Kom ihåg bara, att huden efter en sån här behandling, inte bör utsättas för sol ungefär en vecka framåt.

Så om du vill skämma bort digsjälv, eller någon du tycker om, kan denna behandling varmt rekommenderas, och jag fick verkligen min julönskan uppfylld.

Vill du läsa mer om Ole Henriksen Power Peel Kit kan du klicka här. :)

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...