Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Glömt lösenordet?
Ny på Nicehair? Anmäl dig till vår klubb och få dina fördelar

Om du aldrig har lagt en beställning på Nicehair.dk kan du följa länken nedan för att registrera dig

Bli Medlem
Ja tack, jag skulle vilja ta emot digital kommunikation från Nicehair

Återställ lösenordet genom att skriva din e-postadress nedan


Tillbaka till login

3 uppenbara julklappar

3 uppenbara julklappar

Julen närmar sig, och säger du Jul säger vi gåvoaskar!

Hos NiceBeauty har vi fingrarna i de underbara gåvoaskarna otaliga gånger under dagen.. då ni älskar dem, och speciellt här vid jul! Otroligt många av beställningarna vi skickar ut varje dag, innehåller en gåvoask.

Vi förstår varför! De är alla redan packeterade i fina förpackningar, innehåller ofta de mest populära produkterna från märket, och är ofta till galet bra priser, så du kan glädja dem du håller av ännu mer, till samma pris.

Vi har här samlat tre av våra populäraste gåvoaskar här, så du enkelt kan hitta den rätta.

Gåvoask nummer 1

Clean For Men Black Leather innehåller For Men Black Leather EDT 100ml och For Men Black Leather Deodorant Stick 75g. Båda har en maskulin doft som bara utstrålar "sex och rock'n roll" till den råa, på ett coolt sätt. Doften har toner av läder, bergamott, pepparkorn, enbär, svart orkidé, mysk och bärnsten. Produkterna är fria från parabener och sulfater. Vad mer kan man begära? :)

Gåvoask nummer 2

Bvlgari BVL II

3 uppenbara julklappar

Här får du den perfekta gåvan till kvinnan som har allt! Gåvoasken innehåller två små parfymer, på 30ml och 10ml. Därutöver, älskar vi designen på produkterna, det råder inga tvivel om att de verkligen fungerar som pynt på badrummet - och genom att ha dem ståendes framme, kommer vi även ihåg att använda dem ;)

Gåvoask nummer 3

3 uppenbara julklappar

HH SIMONSEN® Infinity Styler Rose Gold + Styling Oil - med denna får du en fantastisk plattång, och dessutom även en styling olja med på köpet! Denna passar perfekt till henne som gillar design, och som gillar den där lyxiga känslan - plus att den har lite extra funktioner, exempelvis touch funktion! Och efter att plattorna varit stängda i fem sekunder, går den automatiskt i viloläge, så man inte har värmen för länge i håret.

Detta var våra tips, ha så kul med julklapparna!

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...