Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

Leveranstiden förlängs på grund av omlokalisering. Förväntad leveranstid: 5-7 vardagar

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Vackra Sommarfötter

Vackra Sommarfötter

Det kanske är lite för tidigt att lufta fötterna i ett par sandaler. (Om man inte vill fånga en förkylning!) Men man kan redan nu så smått börja att förbereda sig för sandalsäsongen. Så man inte får sig en chock av fula vinterfötter lagom till sommarn.

Välvårdade fötter ser bäst ut i ett par sandaler, och här är några råd till hur man kan vårda sina fötter.

1. Börja med ett fotbad

Använd en produkt beräknad till fotbad. Här kan man hitta många olika varianter, t.ex. uppiggande och mjukgörande. Annars kan man använda sig av baby-olja. Det brukar jag att göra så får man riktigt mjuka fötter.

2. Använd en fotfil

Efter att ha suttit med fötterna i vattnet i ca. 5 min. Den avlägsnar all den döda huden, och gör huden mjukare. Se upp med att inte vara för hård med filen.

Se: Badeanstalten fotfil

3. Det är viktigt med en bra fotkräm efteråt

OM du tar ett fotbad innan du går i säng, kan det vara bra att använda en riktigt fet fotkräm, men om det är mitt på dagen vill jag hellre använda en kräm eller gel, som snabbt tränger in i huden.

Se: Badeanstalten Vagabond Fodcreme

4. Kom ihåg naglarna

Klipp och fila naglarna så att de inte är för långa, och pynta med ett fint nagellack. Jag älskar pang-färger till tårna!

Följer man dessa råd, så står man på fina sommarfötter, dock bör proceduren upprepas regelbundet. Nicebeauty.com har ett stort urval av Essies nagellack, så där är det inte svårt att hitta en färg till tårna som man tycker om.

NiceBeauty (SE)

Välkommen till vår egen lyx blogg, här kommer vi att publicera så ofta som möjligt om uppdateringar och nya lyxiga produkter i vårt sortiment. Du kan också hitta guider och tips och tricks om hur man bäst använder många av de produkter vi säljer. Här NiceBeauty egna anställda som delar med dig vår egen kunskap och erfarenhet. Du kan också läsa nyheter om NiceBeauty som företag.

Loading...