Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Versace Eros Pour Homme EDP 50 ml

902,00 kr
Mängd

Slutsålt

Finns även i dessa varianter

Beskrivning

Versace Eros Pour Homme EDP är en rik och maskulin doft för den energiska mannen som är full av självförtroende men samtidigt otroligt lätt att ta sig runt. Om du är den typ som de flesta gillar att be om råd och du känner att du har kontroll över dina saker, utan att verka överlägsen, är denna parfym precis saken för dig. Den är full av kontraster som visar både din mjuka, söta och charmiga sida, medan den maskulina, kraftfulla och provocerande sidan också uttrycks. En fantastisk doft du knappast kan gå fel i staden med.

Anteckningarna i denna rika parfym inkluderar förförisk vanilj, mörkt läder , färsk italiensk citron, mandarin, kylmynt, söta kanderade äpplen, blommande pelargoner, djup ceder, vetiver och patchouli. Tillsammans berusar de sinnena och du kommer omedelbart att bli överväldigad av en super läcker känsla så snart de gyllene och maskulina dropparna träffar de pulserande områdena i huden.

Unna dig själv eller någon du älskar med denna parfym, eller se vad de har mer på [versace] (https://nicehair.dk/m/versace/versace-man.html)

Se allt från detta varumärke:

Loading...