Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Homme

Visar 8 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Hår Styling Produkter
Hårbotten Spray / Serum
Hårvax
Klistra Vax
Hårvård
Schampo
Hårtyp
Alla hårtyper
Fint
Produktfunktioner
Håravfall
Mot mjäll
Stronghold
Kön
Till Män
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Homme

Kérastase Homme är en hårvårdsserie för män som är utvecklad för att innehålla en unik kombination av näringsgivande, stärkande och förebyggande ingredienser. Dessa ingredienser gör att hårbotten hålls frisk samtidigt som hårets kvalitet och täthet bevaras. Kérastase Homme-serien inkluderar schampo för män, lotion för hårbotten och läckra stylingprodukter.

DDet finns produkter för alla olika hårtyper; normalt hår, tunt hår, fett hår och hår med mjäll. Utöver de vårdande produkterna finns det också produkter som motverkar håravfall. Det appliceras med en liten roll-on som verkar stimulerande i hårbotten som sätter igång blodcirkulationen i hårsäckarna. Styling-produkterna är enkla att arbeta med och de är inte den typ av produkter som gör att håret kräver en massa tid, håret kommer att sitta som det ska. De efterlämnar inga synliga stylingrester i håret och är enkla att tvätta ur. Män vill gärna ha enkla saker som inte kräver för mycket och det kan Kérastase Homme leverera.

Så här är en serie för män som ger precis det män har användning för… och lite till.

Loading...