Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA 25% PÅ MAKE-UP & 30% PÅ KÉRASTASE | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Venus

Visar 29 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hårborttagning
Hår borttagning Tillbehör
Rakblad
Rakkräm / gel
Hud typ
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Storlek
Travel Size
Kön
Kvinnor
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Gillette Venus 4 Blades
181,00 sek
150,00 sek
Venus

Gillette Venus har älskats länge av massa kvinnor världen över. Deras unika design och formler gör de till ett av världens mest sålda produkter inom kvinnlig hygien. Välj mellan produkter som har från 3 upp till 5 inbyggda rakblad och unika återfuktningsremsor och hitta din personliga favorit. Alla Venus rakblad passar ihop med alla Venus rakhyvlar.

Venus-serien är den version av Mach3 som främst vänder sig till kvinnor. Serien är designad så att du ska kunna raka dig mer skonsamt än vad en Mach3 rakhyvel kan göra. Då de främst används på olika sätt, t.ex. är en Mach3 främst designad för skäggväxt medan Venus är utvecklad för att raka benen m.m. Venus-serien är den övergripande serien som i sin tur har flera olika underkategorier. Venus Divine är utrustad med 3 inbyggda rakblad, Venus Embrace har 5 inbyggda rakblad samt en fuktgivande remsa som gör rakningen mjukare och mer följsam. Venus Breeze har 3 inbyggda rakblad och har dessutom en fuktgivande remsa som innehåller rakgel, så att du slipper använda extra rakgel vid rakningen. Venus Breeze är den version som har lanserats med flest unika funktioner och specialiteter så att du kan hitta den perfekta rakhyveln för dig!

Med Venus rakhyvlar och rakblad spelar det ingen roll vilket område du avser att raka, då huvudet är så flexibelt kan du raka både armhålor, bikinilinjen och benen utan att känna osäkerhet för att skära dig eller skada dig.

Venus-serien har flera olika typer av rakhyvlar som har specifika egenskaper som behandlar vissa hudtyper, önskade effekter m.m.

Venus Original

Denna rakhyvel har tre inbyggda rakblad som ger en nära rakning. Den har inbyggda återfuktande remsor som minimerar risken för att skära dig. Venus Original är en klassisk hyvel som ger dig en bekväm rakning med garanterat bra resultat.

Venus Embrace

Med fem inbyggda rakblad ger denna rakhyvel en väldigt nära och effektiv rakning. Med endast ett drag rakas hårstråna nära huden och ger ett lent resultat. Rakhyveln följer alla dina kurvor och ger en nära rakning oavsett vilken kroppsdel du rakar.

Venus Divine

Med tre inbyggda rakblad och den intensivt vårdande Intensive Moisture-remsan får du en härlig rakning utan obehag. Den intensivt vårdande remsan innehåller botaniska oljor som återfuktar din hud samtidigt som du rakar dig. Detta minimerar ev. motstånd när du rakar dig så att du får en len och härlig rakupplevelse.

Venus Breeze

Denna version av Venus är helt revolutionerande för sina egenskaper. Den har tre inbyggda rakblad och två inbyggda återfuktande remsor som i sig innehåller rakgel. Allt du behöver göra för att aktivera rakgelen är att väta rakbladshuvudet, sedan är det bara att börja raka. Rakgel har flera goda egenskaper som underlättar rakningen och med denna rakhyvel kan du enkelt och snabbt få den optimala rakningen.

Venus ProSkin Sensitive

Dessa rakhyvlar är speciellt utvecklade för de som har känslig hud. Tre inbyggda rakblad ger en bra rakning men med de återfuktande remsorna som innehåller MoistureRich®-komplexet får du en bra dos rakgel som gör att hyveln lätt glider över huden. Rakgelen har en mild formula som passar sig för de med känslig hud så att du kan känna dig säker i att få en bra rakning utan skador.

Venus & Olay

Två av världens största varumärken gick samman och gjorde ett samarbete som slog nya höjder. Venus kunskap inom rakning och rakkonst tillsammans med Olay's kunskap om huden kan inte göra annat än gott. Rakhyvlarna har unika inbyggda remsor som hjälper huden att behålla dess naturliga fuktbalans under och efter du rakat dig. Rakbladen tillsammans med Olay's återfuktning ger dig en nära rakning med ett otroligt lent resultat.

Venus Spa Breeze

Spa Breeze har 2-i-1 egenskaper som gör rakningen enklare än den tidigare varit. Rakbladshuvudet har remsor som innehåller rakgel som aktiveras i kontakt med vatten. Detta gör att du inte behöver ha extern rakgel, smidigt va?
Rakbladen är tre stycken och ger en bekväm och komfortabel rakning.

Loading...