Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+45) 32 200 200

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

ghd Locktång

Visar 12 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Typer
Krustång
Locktänger
Syl
Kön
Kvinnor
Teens
Kits
Gåvoaskar
Kit
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Gratis frakt!
ghd CURVE® Classic Curl Tong
1.903,00 sek
1.521,00 sek
Gratis frakt!
ghd CURVE® Creative Curl Wand
1.903,00 sek
1.521,00 sek
Gratis frakt!
ghd Contour Crimper (Limited Edition)
1.495,00 sek
950,00 sek
Gratis frakt!
Gratis frakt!
ghd CURVE® Soft Curl Tong
1.903,00 sek
1.603,00 sek
Gratis frakt!
ghd CURVE® Classic Wave Wand
1.903,00 sek
1.603,00 sek
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
Gratis frakt!
ghd Curl Soft Tong Arctic Gold Gift Set (U)
2.039,00 sek
1.630,00 sek
Gratis frakt!
ghd Curl Soft Tong Copper Luxe Gift Set (U)
2.039,00 sek
1.903,00 sek
Gratis frakt!
ghd Curl Creative Wand (U)
1.903,00 sek
1.808,00 sek
ghd Locktång

ghd Curve är en fantastisk serie av locktänger. Ghd är ett av världens ledande tillverkare och plattänger så det är inte så konstigt att de utökade sitt fokus till att också göra locktänger.
Med den avancerade teknologin och den snygga, praktiska designen är ghd Curve-locktängerna en fröjd att använda och ger dig snabbt och enkelt det resultat du vill ha.

Varje locktång har ett eget, unikt utseende så att du kan välja precis den tången som ger dig det resultat du vill ha. Locktängerna finns i två olika modeller som i sig är uppdelade i flera olika locktänger. Välj mellan ghd Curve Tong eller ghd Curve Wand.

ghd Curve Tong

Dessa locktänger är runda och ser ut som en klassisk locktång. De ger dig vackra, runda och fylliga lockar. Designen och funktionaliteten av dessa locktänger är sådana som aldrig går ur tiden. Med dessa locktänger kan du "spänna fast" håret medan du lockar det så du inte måste stå och hålla håret på plats. Det underlättar så att du alltid har en hand fri om du vill göra andra saker samtidigt.

ghd Curve Wand

Dessa wands har inte den vanliga funktionen att man kan fästa håret när man lockar det. Därför kräver den lite mer arbete - men den ger en större variation av vad man kan använda locktången till. Och du får ett fint resultat då du hela tiden lägger fokus på locken och att hålla håret på plats. Dessa locktänger utan fäste har blivt mer och mer populära och fler tillverkare börjar nu att exklusivt tillverka locktången på detta sätt. ghd Wands är ovala till formen vilket också bidrar till ett mjukare, mer naturligt resultat.

Skillnaden mellan Tong och Wand

Det är ingen skillnad egentlig mellan de olika modellerna när det kommer till teknisk funktion utan med design. Du kan göra olika typer av lockar på olika sätt när du har en wand respektive en tong. ghd Curve Creative Curl Wand kan du till exempel locka varannan lock med tången upp och ner så får du ett vackert asymmetriskt och naturligt resultat. ghd Curve Soft Curl Tong och dess runda design ger dig möjlighet att göra helt runda, klassiska lockar.

Teknik och design

Det är flera års forskning och utveckling som ligger bakom den framgångsrika teknologin som gör ghd till vad de är. Självklart har ghd satt sitt allra bästa krut i att göra dessa locktänger så bra som det bara går.
Alla locktänger i ghd Curve har Tri-Zone® teknologin som garanterar att locktången håller en konstant temperatur på 185°C. Locktången har 6 inbyggda sensorer gör det möjligt att temperaturen hålls och gör samtidigt att samma temperatur hålls runt hela huvudet på locktången så att du slipper oroa dig över att få ett ojämnt resultat i håret!

Alla locktänger har också keramiska ytor så att du gör minimalt med skada på håret när du lockar det. De flesta locktänger har också en spets som håller sig sval under stylingen så att du kan ha ett fastare grepp om locktången när du lockar håret.

Vilken locktång ska jag ha?

Du bör främst välja den typ av locktång som du känner dig bekväm med. Gillar du att kunna sätta fast håret medan du lockar det så välj en Curve Tong. Vill du ha möjlighet att göra fler frisyrer och till varje pris undvika att få en kant på dina lockar, välj Curve Wand.

Eftersom varje locktång i ghd sortimentet är utvecklad för olika typer av lockar så kan det vara svårt att välja bara en locktång. Gillar du variation och vill kunna använda din locktång till flera olika frisyrer och flera olika lockar? Då ska du välja den som är formad som en syl, ghd Curve Creative Curl Wand. Alla locktänger i sortimentet ger dig dock möjlighet att göra flera olika typer av lockar - vågor, skruvlockar, djupa vågor, beach waves, volymiösa och mjuka lockar.

Det spelar ingen roll vilken hårtyp du har eller om du har medellångt eller långt hår, ghd Curve passar alla typer av hår - så länge håret är tillräckligt långt för att kunna lockas såklart. Har du kortare hår och på gränsen till kort hår är det främst en ghd Curve Classic Curl Tong du behöver. Den lockar såväl mellanlångt, långt som kort hår på ett smidigt sätt.

Alla Wands är ovalt formade för att få ett optimalt, naturligt och kurvigt resultat. Alla Tongs är runda i formen och det är dessa vi troligtvis är mest vana vid att se och använda. ghd Curve Wands är dock optimala om du vill ge håret ett mer naturligt resultat med djupa, sensuella vågor och lockar istället för den klassiska korkskruvslocken som du enklast skapa med en rund ghd Curve Tong. Så vilken locktång du ska ha berorr helt och hållet på vilken typ av lock du vill ha!

Vill du ha en klassisk rund, vacker lock välj en ghd Curve Tong, men vill du ha de trendigare vågorna, välj en ghd Wand. De ovala är de senaste vad gäller design och det är väl så vi känner ghd - alltid först med det senaste!

Loading...