Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

30% PÅ LUX-MÄRKEN | KLICKA HER

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

AHAVA
AHAVA
Visar 24 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Ansiktsvård
Day Cream
Hud Lotion / Toner
Mask
Multifunktionella produkter
Nattkräm
Scrub / Peeling
Serum
Ögonkräm
Kroppsvård
Bodylotion
Bodywash
Hand & Fotvård
Foot Cream
Handkräm
Hårvård
Multifunktionella produkter
Cleanser
Cleansing Foam
Make-up remover
Hud typ
Acne / Oren Hud
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Mogen hud
Normal
Pigmenterad hud
Torr hud
Innehåll
Alkoholfritt
Astma / Allergivänligt
Ekologiskt / Naturligt
Parabenfritt
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Anti-Age
Firming
Fukt
Glow
Kylning
Lugnande
Mörka cirklar
Pore minimering
Regenerating
Rynkor / tunna linjer
Storlek
Travel Size
Kön
Kvinnor
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

AHAVA

AHAVA - Mineralbaserad hudvård.

_AHAVA produkter är utformade för alla feminina och maskulin hudtyper och för många olika hudsjukdomar - allt från torr och särskilt känslig hud till olika hudsjukdomar, liksom inflammation och åldrande. AHAVA är också för dem som bara vill skämma bort din hud lite extra. lera och att bada i saltvattnet. Samtidigt märkte hon att de ofta fyllde ler och sand i flaskor för att ta hem med dem. Här fick Ziva tanken att göra hudvårdsprodukter fyllda med mineraler och näringsämnen från Döda havet. Hon marknadsförde därmed sin första produkt 1988. Produkten var en kroppscrub gjord av Döda havet lera och sand. Företaget kallade hon Dead Sea Laboratories, men namnet byttes i början av 1990-talet till AHAVA, vilket innebär kärlek på hebreiska. Namnbytet gjordes i samband med att företaget försökte komma in på den amerikanska marknaden. Det stora genombrottet kom emellertid inte fram till 2000, då israelisk affärsingenjör Benjamin Gaon invaderade mer än 10 miljoner dollar i företaget. Idag är AHAVA representerat över hela världen.

Orsak och effekt:

Anledningen till att turister går till Döda havet är det

  • Det innehåller rika mängder mineraler och näringsämnen som bidrar till läkning, vård och förebyggande av många olika hudproblem: som psoriasis , solskador och åldrande tecken.
  • Döda havsbehandlingar har förmågan att stärka våra ben eftersom effektiva element kan penetrera djupt in i kroppen.
  • Dead Sea Mud sägs ha både en terapeutisk och en helande effekt, fördjupa och stimulera huden.
  • Huden levereras med fukt och mjukhet, samtidigt som den omkatalyseras.
  • Mineralerna i Döda Havets Saltvatten, (Kalcium, Magnesium och Kalium), hjälper till att främja cellmetabolism till förmån för vårt immunsystem, som cellförnyelse till fördel för vår huds hälsa och elasticitet.

Med garanti:

Varje beslut som fattas av AHAVA kommer från en djup jordning och största respekt för sina resurser. Produkterna kan med fördel användas för särskilt känslig och känslig hud. AHAVA garanterar att deras produkter inte testas på djur och att de också är vägbaserade eftersom de INTE innehåller några djuringredienser. Produkterna överensstämmer med strikt allergiskydd, eftersom de är fria från:

  • Parabener, som kan ha en hormonförstörande effekt och är allergiframkallande.
  • Natriumlaurelsulfat, vilket kan orsaka hosta, huvudvärk, andningsbehov, irritation i andningsorganen, hornhinnansinflammation, hudirritation.
  • Phathalater, vilka är hormonförstörande medel och kan leda till fetma.
  • Triclosan som är svårt att bryta ner i naturen och misstänks för att bilda resistenta bakterier i våra kroppar.

Tillverkningsprocessen återspeglar AHAVAs miljömedvetenhet, till exempel genom att använda den lokala floran för att filtrera avloppsvatten och därmed återställa rent vatten till sin öken. Dessutom är produkterna förpackade i återvunnet förpackning, så att det i detta sammanhang också ges största möjliga hänsyn till naturen. Detta är ett annat uttryck för AHAVAs tro på en balans mellan natur och vetenskap.

NiceBeauty gillar att simma i Döda havet: På Nicehair.dk är vi intresserade av vad våra kunder vill ha. De biologiska och ekologiska produkterna har varit kundernas favorit i många år, och hittills, fortfarande - men de senaste åren har den mineralbaserade hudvårdsserien verkligen gjort sin väg och med motivering. Produkterna från AHAVA har testats noggrant, och det har visat sig att de har en helande och mycket effektiv effekt på speciellt hudrelaterade utmaningar. Det är just därför AHAVA finns på våra hyllor. Vi vill bara ha det bästa för våra kunder - och AHAVA är definitivt en av de bästa hudvården för ditt ansikte, runt ögonen, för dina händer och för din kropp.

Loading...