Fri frakt på inköp ovan 499,00 sek / Snabb leverans 1-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

30% rabatt på Garnier och L'Oreal Paris!

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans
Gratis frakt!

Pudderdåserne A-Serum 5% 50 ml

507,00 sek
Mängd

I lager - Leveranstiden, 1-3 dagar
Beskrivning

Pulverburkarna A-Serum 5% är ett serum som har varit 3 år pågår. Detta serum innehåller vitamin A, vilket är rynkets värsta fiende. Om du tidigare har använt produkter med vitamin A eller i synnerhet Retinol, kanske du känner till några av de biverkningar som kan vara associerade med detta: rodnad eller irritation i huden. Därför har en ny typ av A-vitamin använts i detta serum, som kallas Granactive Retinoid, vilket har visat sig vara mycket mildare mot huden, men fortfarande extremt effektivt.

Effekten av detta serum är att fina linjer och rynkor kommer att minskas och det har också visat sig ha bra resultat på en solskadad hud med pigmentförändringar. Serumet används på kvällen och det är viktigt att komma ihåg att använda solskydd under dagen när man använder detta serum. A-Serum finns också i en version av 2%, och det rekommenderas alltid att börja med 2%, om du inte har använts för att använda produkter med A-vitamin vid högre doser. Om du vill ha mer ström kan du växla till 5% efter att den första flaskan med 2% används.

Fördelar:

- Serum med vitamin A
- Förhindrar fina linjer och rynkor
- Förhindrar solskador
- Mycket mild mot huden
- För mogen eller pigmenterad hud
- Parfymdoft

Använd
: **

- Används på ren hud på kvällen
- Massage in med cirkulära rörelser
- Avsluta med nattkräm

Se allt från detta varumärke:
Loading...