Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

UPP TILL 25% PÅ NÄSTAN ALLT VID KÖP FÖR 169KR.* | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Dr.Hauschka
Dr.Hauschka
Dr.Hauschka
Visar 3 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Kategorier
Pris
Ansiktsvård
Day Cream
Hud Lotion / Toner
Kroppsvård
Bodywash
Hud typ
Acne / Oren Hud
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Fet hud
Kombinerat Skin
Innehåll
Ekologiskt / Naturligt
Parabenfritt
Vegan Friendly
Produktfunktioner
Fukt
Lugnande
Pore minimering
Rodnad
Kön
Kvinnor
Unisex
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering

Dr.Hauschka

Dr.Hauschka är ett rent, naturligt och holistiskt varumärke. Dr.Hauschka använder bara naturliga ingredienser och aktiverande medicinska växter. De ger stimulans till huden som vårdar och får huden att arbeta på ett harmoniskt sätt med sina egna egenskaper vilket gör Dr.Hauschka till en unik produktlinje. Produkterna stärker hudens egna processer så att huden kan bygga upp sig själv och balansera fukt- och fettnivåer. Dr.Hauschka gör ekologisk hudvård,  och är en av de ledande ekologiska hudvårdsmärkena i världen. 

Dr. Hauschka är certifierade av NATRUE som innebär att produkterna är certifierat naturliga. NATRUE är en internationell organisation som inte arbetar för vinst men för att hålla hudvård både ekologisk och naturlig. En certifiering från de innebär att Dr. Hauschka bara använder råa, naturliga material som är minimalt behandlade. Produkterna är också fria från syntetiska parfymer, färger och färgämnen. För att produkterna ska vara säkra för alla att använda så är de dessutom fria från petrolium-synteser som parabener, propylene glycol, silikoner och GMO ingredienser, PEG och sodium laureth sulfater. 

Dr. Hauschka har också en policy om att inte testa sina produkter på djur så att ingen ska komma till skada vid användning av produkterna.

Loading...