Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

SPARA MINST 25% PÅ ALL ANSIKTSVÅRD | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Dermalogica
Dermalogica
Visar 83 produkter
Filtrering:
Filtrera
Filtrera efter
Pris
Hud typ
Acne / Oren Hud
Alla hudtyper
Delikat / känslig hud
Fet hud
Kombinerat Skin
Mogen hud
Normal
Pigmenterad hud
Stressad hud
Torr hud
Ansiktsvård
Day Cream
Eye gel
Hud Lotion / Toner
Läppvård
Mask
Nattkräm
Neck Cream
Olja
Scrub / Peeling
Serum
Spot & Acne
Tinted Day Cream
Ögonkräm
ögonmask
Cleanser
Cleansing Gel
Face Borstar
Rengöring Oil
Rengöringsmjölk / Cleanser
Produktfunktioner
Anti-Age
Antibakteriell
Firming
Fukt
Glow
Kylning
Lugnande
Mörka cirklar
Psoriasis
Reparationer hud
Rynkor / tunna linjer
UV-skydd
Innehåll
Glutenfri
Oil Free
Parabenfritt
Parfymfri
SPF 15 och under
SPF 16-30
SPF 31-50
SPF 51 och över
Utan Färgämnen
Vattenfri
Vegan Friendly
Kroppsvård
Bodylotion
Bodyscrub
Kroppsolja
Solskyddsprodukter
Solskydd Ansikte
Kön
Kvinnor
Teens
Unisex
Kits
Gåvoaskar
Kit
Storlek
Travel Size
Betyg
Extra
Dölj slutsålt
Återställ filtrering
Dermalogica Daily Microfoliant 13 gr.
200,00 sek
177,00 sek
Dermalogica Special Cleansing Gel 250 ml
437,00 sek
399,00 sek
Dermalogica Hairband - White
112,00 sek
103,00 sek
Dermalogica Sensitive Skin Rescue Kit
519,00 sek
467,00 sek
Dermalogica Age Smart Biolumin-C Serum 59 ml
1.815,00 sek
1.628,00 sek
Dermalogica Active Clearing Skin Kit
585,00 sek
532,00 sek
Dermalogica Age Defense Kit
667,00 sek
591,00 sek
Dermalogica Intensive Moisture Trio
585,00 sek
532,00 sek
Dermalogica Biolumin-C Eye Serum 15 ml
882,00 sek
793,00 sek
Dermalogica Body Hydrating Cream 295 ml
371,00 sek
340,00 sek
Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40 ml
1.852,00 sek
1.672,00 sek
Bio-Therapeutic Eye Mask
38,00 sek
28,00 sek
Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50 ml
956,00 sek
858,00 sek
Bt-Sonic Facial Cleansing Brush
1.667,00 sek
1.250,00 sek
Dermalogica Hydrablur Primer 22 ml
600,00 sek
532,00 sek
Dermalogica Overnight Retinol Repair 30 ml
1.104,00 sek
991,00 sek
Dermalogica Precleanse 30 ml
178,00 sek
162,00 sek
Dermalogica Multi-Active Toner 50 ml
178,00 sek
162,00 sek
Dermalogica Special Cleansing Gel 50 ml
178,00 sek
162,00 sek
Dermalogica UltraCalming Cleanser 250 ml
437,00 sek
399,00 sek
Dermalogica Skin Hydrating Masque 75 ml
548,00 sek
488,00 sek
Dermalogica Age Smart Power Rich 50 ml
2.296,00 sek
2.072,00 sek
Dermalogica Daily Resurfacer 35 doses
978,00 sek
888,00 sek
Dermalogica Daily Microfoliant 75 gr.
689,00 sek
591,00 sek
Dermalogica Active Moist 50 ml
497,00 sek
443,00 sek

Dermalogica

Ledande hudvård

Dermalogica är en av världens största aktörer inom hudvård och en av de absolut främst inom utvecklingen av hudvård på marknaden idag. Det började med en hudterapeut i England vid namn Jane Wurwand. Hon utbildade sig i Storbritannien och valde att flytta till Los Angeles för att börja sin karriär. När hon kom till USA gjorde hon upptäckten att hudterapin i det nya landet fokuserade mer på hudens skönhet snarare än hudens hälsa vilket gjorde att både utvecklingen och utbildningen av hud- och kroppsterapin i USA var långt efter jämfört med Storbritannien. Yrket ansågs alltså inte vara lika respekterat så som hon sett på andra sidan Atlanten.

Jane tog ett beslut som senare skulle visa sig vara helt avgörande. Hon och dåvarande pojkvännen (numera maken) Raymond Wurwand öppnade ett klassrum, The International Dermal Institute (IDI) dit de bjöd in licenserade hudterapeuter för att få lite fart på forskarutbildningen och verkligen forska om hudens hälsa. IDI finns än idag kvar på 37 platser runtom i världen och de driver idag en av världens högst respekterade forskningsutbildningar.

Det var utbildningen på IDI som blev startskottet för funderingarna att skapa ett nytt hudvårdsmärke som skulle bli helt fritt från tillsatser och ämnen som kan irritera huden. Ämnen som lanolin, SD alkohol, mineralolja, konstgjorda färger och dofter skulle inte finnas i detta nya hudvårdsmärke. Som du säkert redan har gissat kom detta märke att bli det vi idag känner till som Dermalogica.

Hälsa före skönhet

Målet med Dermalogica har alltid varit att skapa produkter som fokuserar på att förbättra och behandla hudens hälsa och på så sätt göra huden vackrare på ett naturligt sätt. Dermalogica tillhör toppen inom skönhetsvård och är många kändisars förstahandsval när det kommer till hudvårdsprodukter. Du kan bland annat se Victoria Beckham och Jennifer Aniston som två trogna användare av Dermalogicas produkter.

Produkter fria från onödiga tillsatser

Alla produkter i sortimentet är helt fria från mineraloljor, artificiella/konstgjorda dofter och färgämnen, lanolin och SD-alkohol. Detta för att dessa ämnen är kända för att täppa till porer och orsaka framkallning av pormaskar.

Produktsortiment

Sortimentet bestå av alla produkter man kan behöva i en daglig skönhetsrutin. Välj mellan rengöringsprodukter, peeling, ansiktsvatten, ansiktsmasker, ögonkrämer, dagkräm och nattkräm efter de behov du har.
De flesta produkter är uppdelade i serier som riktar in sig på olika sorters problem och behov. Välj mellan produkter som är anpassade för att bekämpa åldertecken, torrhet, klåda, oljig hy m.m.

De vanligaste produkttyperna som finns och som är nödvändiga i en daglig rutin är:

  • Ansiktsmask
  • Ansiktsvatten
  • Dag- och nattkräm
  • Peeling
  • Rengöring
  • Ögonvård

Alla är inriktade på att göra sin grej och tillsammans skapar de en harmoni som gör att hela ditt ansikte strålar med lyster och välmående.
Det kan verka orimligt att man ska hålla på så mycket och fixa med huden, men det har en väldigt logisk förklaring varför dessa saker är så viktiga och essentiella för att huden ska må bra:

Rengöring

Huden är kroppens största organ och behöver en ordentlig rensning och rengöring för att kunna upprätthålla kroppen hälsa och välmående. Smuts kan av kroppen anses som attacker som hela tiden måste motarbetas och en rejäl rengöring gör det enklare för huden att återfå sin styrka och kunna motstå dessa "attacker". Alla Dermalogicas rengöringsprodukter är tvålfria och innehåller en syrebalans som gör det möjligt att skydda huden och samtidigt reglera dess naturliga fuktbarriär.

Ansiktsvatten

Detta är en ofta förbisedd del av vårdrutinen men en del som också är väldigt viktig för att upprätthålla frisk hy. Dermalogicas ansiktsvatten hjälper till att förbättra och strukturera upp hyns yta efter rengöring så att huden är redo att absorbera efterföljande produkter, som ansiktsmasker eller fuktkrämer. Ansiktsvatten används vanligtvis efter rengöring men Dermalogicas ansiktsvatten kan användas när som helst under dagen som en extra fräsch boost.

Peeling

Att exfoliera hyn är viktigt för huden då det hjälper till att förbättra hudens struktur samtidigt som det friskar upp. Alla hudtyper är i behov av en rejäl peel, såväl torr, uttorkad, åldrad eller aknebenägen hy. Sortimentet hos Dermalogica består av både kemiska och fysikaliska exfolieringar, både milda och mer intensiva sådana.

Fuktkrämer

Varje hudvårdsrutin behöver en fuktgivare. Huden behöver mjukas upp och jämnas ut så att hudens naturliga försvar stärks och klarar av att motstå påfrestelser från miljön. Alla hudtyper behöver fukt, inte bara torra utan även fet och oren hy behöver fuktgivande produkter, dock behöver denna typ av hudtyp en viss sorts återfuktning så var noga med att välja en kräm för just din hudtyp.

Ansiktsmask

Dermalogicas ansiktsmasker ger effektiva resultat så att din hy kan visas upp från sin absolut bästa sida. Vanligtvis används en ansiktsmask en till två gånger i veckan men hur ofta du ska använda ansiktsmask är upp till din egen hudtyp och dina behov. En ansiktsmask fungerar utmärkt som en djuprengöring av hyn eller som en intensiv fuktgivare. Välj rätt ansiktsmask efter din hudtyp och du får en boost som hjälper till att bekämpa dina hudproblem.

Ögonvård

Huden kring ögonen är väldigt känslig för att den är tunnare än på de flesta andra ställen. Därför syns oftast ålderstecken, fina linjer och svullnader kring ögonen om någonting är i obalans. Genom att skydda huden kring ögonen kan du på ett effektivt sätt mildra och motverka ålderstecken, mörka ringar och torrhetslinjer som kan orsaka problem i ditt välmående.

Dermalogica har alla dessa typer av produkter i sitt sortiment men de har också vissa speciella produkter som, Boosters, Daglig vård och Solskydd. Dessa produkter har unika förmågor att boosta huden lite extra och fungera som bra produkter att använda varje dag. Exempel på dessa produkter är schampo och balsam, deodorant och läppcerat. Dermalogica har också utvecklat solskydd som fungerar jätte bra för en dag ute i solen såväl som efter en dag i solen då huden behöver extra vård för att återhämta sig och i värsta fall vårdas då huden bränts.

Dermalogica beskriver sina produkter som osmickrande, ovackra och inte alls lyxiga - men som vårdande och välfungerande. De ursäktar för att produkternas emballage inte matchar inredningen i ditt badrum men säger också att resultatet som produkterna ger dig mer än väger upp för de fula förpackningarna.

Dermalogicas Hudvårdsserier

Age Smart

Denna serie är utvecklad för att bekämpa ålderstecken och är därför utformad för de med mogen och åldrande hud. Serien innehåller produkter som stör hudens åldringsprocess för att på så vis göra att hyn ser och känns spänstigare. Produkterna stör de reaktioner som orsakar åldrande, ROS (nedbrytande fria radikaler), bildandet av MMP (nedbrytande enzymer) och AGE (korslänkande restsocker) men är inte farliga att använda. Denna serie hjälper mogen hy att kännas slätare, bli fastare och samtidigt mer hälsosam.

ChromaWhite TRx

Denna serie är utvecklad för att ge huden mer lyster och verka pigmentutjämnande så att du ska slippa pigmentfläckar, ojämnheter och missfärgningar. Det är en komplicerad process att motverka ojämn pigmentering och det kräver en noggrann sammansättning ingredienser för att hjälpa huden att bli ren och full av lyster.

Clear Start

I tonåren hoppar hormoner omkring i hela kroppen och påverkar både kropp och hud. Det gör denna tid mycket speciell då de flesta upplever utbrott av finnar, pormaskar och blemmor. Clear Start-serien är snäll mot huden men tuff mot akne och rodnader så att huden behålls återfuktad men också fullt verkande.

Shave

De som rakar sig känner till fenomenet "inåtväxande hårstrån". Irriterad hud och finnar som orsakats av rakning är ingenting förvånande längre för den som rakar sig ofta. Trots detta är det alltid lika irriterande och störande när man upptäcker det. Denna rakningsserie är utformad för att behandla synliga tecken på skador som orsakats av rakning och produkterna förbereder huden, behandlar den och förbättrar den så att du ska få en så behaglig rakning som möjligt.

Sheer Tint & Cover Tint

Smink och foundation hör man ofta är dåligt för hyn, men så behöver det inte vara. Det kan till och med vara någonting bra! En foundation har många egenskaper och funktioner som kan göra hyn riktigt bra om man frågar Dermalogica.
Dessa produkter hjälper till att ge en jämnare hudton, täcka skavanker och skydda mot farliga solstrålar. De finns i två olika täckningsgrader i tre olika nyanser som gör att du kan hitta den perfekta foundation för dig.

Skin Kits

Unikt sammansatta kit är superbra att ha på grund av flera olika anledningar. Storlekarna på produkterna gör de perfekta att ta med i necessären på resan eller i gymväskan. Kiten är perfekt för att köpa om man vill prova på vissa produkter eller om man vill ge bort en fin hudvårdsregim i present.

Body Therapy

När man hör ordet "hudvård" tänker man ofta på ansiktet, men kroppens hud är minst lika viktig att ta hand om. Huden på kroppen åldras också och för att bibehålla hudens hälsa och undvika för tidigt åldrande av kroppens hud bör du använda produkter som rengör, peelar och återfuktar.
Denna serie produkter hjälper dig att skapa ett eget litet hemmaspa med bekvämligheten i ditt eget badrum. Produkterna är inspirerade av havssalt och terapeutiska massage- och badoljor som hjälper huden att må bra och får sinnena att slappna av.

UltraCalming

Känslig hud behöver skonsam, varsam och mild vård. Hud som är känslig upplever ofta en känsla av stickningar, värmevallningar, stramhet och klåda. Denna serie innehåller produkter som behandlar känslig hy och är därför utvecklad för att minska rodnader och lindra hudirritation samtidigt som de bygger upp hudens naturliga skyddsbarriär och förmåga att behålla fuktbalansen.

mediBac Clearing

Orenheter, blemmor, finnar och pormasker är något som såväl unga som äldre upplever. Denna serie har produkter som är utvecklade för att balansera talgproduktionen så att huden känns matt, ren och fräsch längre. De rengör på djupet och återfuktar huden så att den håller sig balanserad och i harmoni. Serien är speciellt uvecklad för vuxna med kombinerad, oljig, fet eller oren hy som upplever att ansiktet blir blankt under dagen och som ofta får finnar.

Priser & Utmärkelser

Priser och utmärkelser är inte något Dermalogica är främmande inför. Några och flera av de mest etablerade och mest kända magasin runtom i världen har belönat Dermalogica med flera prestige-värda priser, till exempel InStyle, Harper's Bazaar, New Woman, Allure, Cosmetic Executive Women (CEW), The UK Beauty Awards och Vogue för att bara nämna några.

Loading...