Fri frakt på inköp ovan 599,00 sek / Snabb leverans 2-4 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

CYBER DAYS - SE VÅRA FANTASTISKA DEALS |

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

NiceBeauty firar Black Friday

Black Friday har numer blivit årets största och vildaste dag av erbjudanden, vilket det finns en väldigt särskild grund till - Black Friday firas nämligen inte bara i landets fysiska butiker, men även i internettets gigantiska webshopuniversum. NiceBeauty är såklart en del av detta förhållandevis nya fenomen i Sverige, och vi har därför satt ett stort kryss i kalendern fredagen den 27e November, då vi sitter klar på tangenterna och telefonerna för att ge dig de absolut bästa råden och rätta vägledning i samband med ditt köp. Vi längtar efter att fira Black Friday med dig - och vi garanterar att vi välter hemsidan med galet bra priser och läckra erbjudanden!

Hitta de bästa Black Friday erbjudanden

Black Friday kan vara en rätt ohanterlig event att få ett bra överblick, och därför har vi gjort en egen hemsida till föremålet, så du snabbt och enkelt kan klicka runt i alla våra online erbjudanden till galet låga priser! Hos NiceBeauty har vi numera fått stor erfarenhet och kunskap kring Black Friday, vilket bland annat gör att vi kan ge dig ännu större och bättre möjlighet att spara på de skönhetsprodukter du fattas i vardagen, däribland hårvård, hudvård, makeup, parfym och värmeverktyg.

Julklappar på Black Friday

Black Friday är originellt ett amerikanskt tilltag, som infinner sig dagen efter Thanksgiving. I flera årtionden har detta event varit startskottet för julhandeln med ovanligt bra erbjudanden och långa köer i alla affärer. Sedan 2010 har Black Friday fenomenet verkligen fått sin plats på världskartan och idag har i stort sett alla länder tagit till sig av dagen, som en stor handelsdag - detsamme har vi gjort hos NiceBeauty.se. Det är utan tvekan en fördel för dig att hitta julklapparna på Black Friday, datumet passar perfekt om man vill vara ute i god tid med sina julklappar - och självklart då du har stor chans att spara riktigt bra pengar på dina köp.

Ha så kul!

När vi når tiden klockan 00:00 natten mellan torsdag (26 november) och fredag (27 november), kommer alla erbjudanden att aktiveras här på sidan - erbjudanden som innebär bland annat galna procentrabatter, skarpa prisavslag och enkeltstående erbjudanden. Vårt föremål med Black Friday är att ge dig den absoluta bästa upplevelsen, och för att alla kan vara med uppdaterar vi sidan löpande, med rabatter och nya produkter. Det gäller dock att vara snabbt, för de galna bra erbjudanden är det förstås försten som får det. Ha så kul med shoppingen!

Loading...