Fri frakt på inköp ovan 599,00 kr / Snabb leverans 2-5 arbetsdagar / Kundservice och rådgivning Ring oss på (+46) 8 124 102 30

ALLTID FANTASTISKA PRISER PÅ VACKRA MÄRKEN | KLICKA HÄR

Lagts i din kundvagn

Delsumma
produkter i din kundvagn
Handla för mer och få gratis leverans

Varukorgen

Beskrivning

ghd Helios Hair Dryer Black är en avancerad hårtork designad av ghds ledande experter inom teknik, fysik och styling, som kombinerar det bästa inom funktionalitet och stil. Den har en 2200W borstlös motor med lång livslängd, designad för att leverera fantastiska resultat av salongskvalitet i bekvämligheten av ditt eget hem.

Denna fön har utvecklats med en innovativ Aeroprecis™-teknik, som tillsammans med den kraftfulla motorn och det medföljande precisionsmunstycket levererar ett kraftfullt och riktat luftflöde på hela 120 km/h. Detta ger dig exakt, kontrollerad styling och kort torktid, samt lämnar ditt hår med 30 % mer glans. Likaså kommer en speciell ljudteknik att säkerställa en låg ljudnivå under torkning.

ghd Helios Hair Dryer Black har en lätt och ergonomisk design, som tillsammans med hög användarvänlighet ger dig en enkel och bekväm styling. Den är utrustad med 2 knappar för temperatur och vindstyrka, som var och en kan ställas in på 2 nivåer, så att du kan ställa in den exakt efter dina behov, samt en cool-shot-knapp för att fixa din styling.

Med denna fantastiska ghd Helios Hårtork Svart är du garanterad det perfekta verktyget för ultimat styling - en säker vinnare för ditt hår!

Detaljer:

- Hårtork
- Elegant, matt svart look
- Designad av ghds ledande experter
- Ger resultat av salongskvalitet
- 30 % mer glans
- 2200W borstlös motor med lång livslängd
- Skräddarsydd Aeroprecis™-teknik
- Kraftfullt, riktat luftflöde på 120 km/h
- Ergonomisk och lätt design
- Låg ljudnivå
- Hög användarvänlighet
- 2 olika fläkt- och värmeinställningar
- Knapp för kall luft
- Väger 0,78 kg.
- Inbyggd rem för upphängning
- 2 års produktgaranti
- Hårnäbb ingår

Se allt från detta varumärke:

Loading...